Ön is tudja hogy konzum 2 sztori van itt ennek megfelelően írjon ne riassza el a papírt nem ismerőket! ebből a gyümölcsből had egyen mindenki! van bőven, sokan itt fognak először nagy pénzt keresni ne vegye el tőlük senki!
hát itt kevésbé ,de a másikban van kalabala bőven , nem fogynak ki , azt gondolják sokan milyen okosak, különösen akkor amikor hüleségeket írogatnak ,no de hagyjuk..
Sok új arc került ide, mint az aranyásók sokan lettünk kíváncsi vagyok meddig maradnak? de azt gondolom 1000+ körül már egyik sem lesz itt, majd jönnek újak és ők tanítanak engem, akár csak a mostaniak, vagyunk itt páran már több mint 10 éve a többi meg jön megy.
Szerintem ha valaki beírja hogy eladta a rv új beszállóra vár
szíve joga károgni! hisz mindenkinek jogában áll a saját érdekeit
védeni,szóval nekem azzal a károgóval nincs bajom aki tiszta lapokkal játszik, számomra az elfogadhatatlan amikor sunyi módon azt hazudja hogy neki van papírja meg érdekelt az emelkedésben de azért károg, ez kb olyan mintha valaki rendszeresen feljelentené magát az adóhivatalnál, vagyis hülyeség.
csak én voltam olyan gerinces hogy eladtam be is írtam, mások nem merik beírni csak lapulnak és néha kárognak, persze én azt is írtam hogy vissza vetem, és még ezek mernek nekem jelemről beszélni, sima eladás volt részéről, pénteken eladta és már itt károg és már csődöt kiabál, ami nem korrekt benne az az hogy sunyi módon úgy viselkedik mintha lenne részvénye, tessék beírni hogy eladta és ez és ez a problémája de ne hazudozzon!
Nyugi emberek! nem kell okoskodni! megy minden a maga útján! aki lemaradt az már hiába kiabál akkor is lemarad! kedden nyitóba lerendezi a papír a kétkedőket, lesz egy 125-130 nyitó ár és szépen el sétálnak a károgók, lehet marhaságokat írni de nem sok értelme van! meg van itt már a tulaj! nem véletlenül fizetett ki valaki majdnem 100millió forintot csa alatt! most lerázták a fát a héten aki maradt az megy fel a papírral! szerencsések akiknek van! a többi meg majd beszáll 200 felett addig meg jó elmélkedést mindenkinek!
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.