Nincs mire várni! bátran be lehet írni! ön szerint mért tartják azok akiknek több 100ezer papírjuk vagy akár millió papírjuk van? Hát azért kedves kollégám mert ők már tudnak valamit! ne hogy azt gondolja hogy valaki több 10milliót be tol ide és várja a jó szerencséjét:)) nekünk csak az a dolgunk hogy figyeljünk és akkor látjuk a miérteket, az meg hogy próbálunk mással is pénzt kerestetni azért van ................... mint ahogy a portásnak nincs fegyvere:)) remélem érti?
Már nekem is viszket a kezem:)) 200alatt oda ne adja:)) pénteken aki adni akarta eladta! most már nem lesz eladó! közelebb lesz a papír péntekre 200hoz mint a 100hoz:))
Akkor 65ről indult a papír! most 110ről indult! 65ről 146ig ment! most 110ről 200főlé megy! de te ne vegyél inkább félj attól hogy én eladom, ami persze nem is tartozik rád!
Ez a papír emelkedésre van ítélve:)) 2018 sztár papírja az ESTMÉDIA lesz! 100alatt már nem lesz! sokan lemaradnak róla mert a semmire várnak,
úgy látom egyre magasabb az alja, hamarosan 200 felett forogni, ez a papír sokkal jobb mint a set, és az majdnem 300 ezért nem is értem azokat akik venni akarnak és nem csapnak le rá ilyen nyomot áron, én most 110ért vettem és ha lenne felesleges tőkém tovább venném akár 200ért is mert hamarosan még aki 200ért szál be az is duplázni vagy triplázni fog:))
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.