Kedves bátyám Már nem sokáig lesz kis papír:)) ahogy meg lesz a tulaj neve változik minden, és igen nem kéne de mégis már most vonatkozik rá a TA! akik mozgatják már most úgy bánnak vele mint egy igazi nagy papírral:))
olyan sok jó dolgot írsz erről a papírról, hogy ez csak fel felé mehet, aki ,akik kitartottak mellette elnyerhetik a jutalmukat ,valószínű rövid időn belül.....
Vett ma? én utálok hulló kés alá állni de ebben a papírban bízom, ezért ma 110ért és 107ért is vettem, ha nem hinnék abban amit írok akkor nem vettem volna.
Emlékszem rá hogy annak idején arra az 1db rádióra mekkorát emelkedett:)) most 30 rádióról van szó + a név! mert azért Endy bácsi nem akárki:)) ha Endy bácsi jön akkor konzum 2 leszünk, és megkérjük Trump Elnök urat hogy vezényelje az emelkedést:))
Én is Vajnára gondolok, ha fogadni kéne én rá fogadnék, hogy az övé lesz az estmédia, tegnap este híradóban is szerepelt vajna és szinte magától adódik hogy azt a sok rádiót berakja ide.
Koppant az alja holnap jobb hangulatban megy tovább az úton amit megkezdet, inkább arra kel figyelnünk hogy 150-180 között ne adjuk oda mert már nem lesz vissza állási lehetőség.
Lassan ki fog szivárogni a befektető neve! de nagy durranás lesz az már látszik, 2018 sztárpapírja az estmédia lesz! minden esetre most jön hír hamarosan és akkor már lehet többet tudunk.
meg lehet "nekik" akár stromanokon keresztül is , majd pld tőzsdén kívül megveszik,az biztos ahogy menetelnek előre kész a forgatókönyv előre, csak maga nem hiszi nem tudja
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.