Amiről még senki nem írt én sem, a Bróker cégeknek most 1 db estmédia papírja nincs! de ha jön a sztandadr akkor ők is venni fognak legalább 5millió db-ot
Nem tudom, én soha nem jósolok! mielőtt beírok egy árat 100x ellenőrzöm hogy van e valós alapja, most az látszik hogy 500és 1000 között fog mozogni, tulaj nevére a többi már eredményektől függ.
Belga sör tökéletes, Brüsszel szintén kedvemre való, állom a fogadást:) csak ezt az évet vizsgáltam és az 1000körül felszúrást látom benne, úgy hogy kora Ősszel még nyaralási szezonban meg isszuk azt a sört:)
Én nem félek és nem adom:)) imádom ezt a papírt, és ha valaki tudja hol lesz a teteje akkor az én vagyok:)) de egy sörben fogadok veled hogy még ebben az évben 1000:)) behajtom rajtad a sörömet:))
Ha a rajzolt trendvonal törik, akkor a sok beszari elad. Utolsó kirazas. Ne nézd, ne remegj. Hírek előtt le, majd up. Jul közepéig csak heti zárást nézz.
Szerintem nem adják itt ezen a szinten már nincs eladó! vagy esetleg a paráztató azt éri el hogy akinek van az is venni kezdi, mint pl én ma vettem annak ellenére hogy volt már belőle.
Kb 25 forintnál kezdtem írni:)) és akkor már írtam hogy megyünk 100 fölé:)) akkor senki nem hitt nekem, most
igazából azt kéne írnom hogy még ebben az évben 1000felett leszünk de
azért nem írom mert úgysem hiszik el, pedig én tudom hogy 1000felett
lesz:))
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.