Az enyém is ne aggódj. Csak közben engem nem raztak ki és nem csináltam bohócot magamból 2 napig... Arra nem tudom mi szükséged volt. Most már semmi nem zavar amivel itt panikoltattal érdekes... Érdekes.
Nem kell hinned, nem is neked írtam! ma estmédiát és wallist vettem, és a számlám szépen feljebb ment! nem látod milyen nyugodt vagyok, ha meg nem tudsz olvasni az a te bajod!
Osszefoglalom akkor hogy jól értem e: Eladtad. Szar lett a papír, majd nem Vettél még mindig . Tömés. 180 millió eladó papírral. Majd wallist kell venni mert az duplaz legkozelebb. Majd még nap közben is szar a papír. De már délelőtt vettél piacon. Persze drágábban mint ahol kidobtad.. De wallis is vettél. De nem maradtál le est mert visszavetted és már mindenki kimarad persze te nem. Ebből mi igaz?
Reggel elaludtam, amikor beléptem már kilőtt, próbáltam olcsóban venni, de hiába dumáltam nekik nem adták, aztán meguntam és vettem piacin, mert már akkor látszott hogy ma limitre teszik, nehéz napom volt de most már nyugi van, egy darabig most nem fogok se le se fel beszélni, de nagyon dühös lennék ha nem sikerült volna vissza állnom:-))
Kaszahegy egy komoly elemző kedves bátyám, a közelébe sem érhetek, de nekem legalább volt annyi eszem hogy időben felszálltam a vonatra, csak azt sajnálom hogy reggel elaludtam, ezért később szálltam fel, de vissza térve kaszához alig várom hogy a másik mutasson utat.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.