Marslako. Többet kéne gondolkozni hogy a mostani ringatás hiteles lehessen. Olyan papírokkal riogatsz, amik még hónapokig meg se lesznek keletkeztetve. A parkra szerinted került volna 1 éves lockup ha piaci értékesítés lett volna a terv? Hagyjál már. Persze hogy nem! Az valakinek a csomagja már. Ha nem így lenne nem lett volna lockup és a vajna hypeban lehetett volna sokkal jobb áron szórni már belőle.
Többet néztem ki belőled, hagytad hogy elvegyék tőled a papírjaid aztán meg amikor megjött a befektető te leszel a leghangosabb és veszel a mostaninal magasabb áron. Hiába állítod hogy többet nem veszel. Mohó leszel. (elarulom ha kellően magssan ugrasz majd be, akkor fognak kitomni. Lehet pont én ;))
Többet néztem ki belőled, hagytad hogy elvegyék tőled a papírjaid aztán meg amikor megjött a befektető te leszel a leghangosabb és veszel a mostaninal magasabb áron. Hiába állítod hogy többet nem veszel. Mohó leszel. (elarulom ha kellően magssan ugrasz majd be, akkor fognak kitomni. Lehet pont én ;))
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.