Bocsi a Telecommé még nem volt csak a Telekommé, de még most lehet.;-) Sok sikert egy esetleges olcsóbb be, vagy visszaszálláshoz fiúk, most pedig mindenkinek irány a strand!:-)
ezeka volt vezetok valamiert kibuktak a vezetesbol...mindegyik cegbol. DE lehet tevedek bar ugy lenne.Nem lebeszeles ez felolem mehet 1000ft ig csak az rosszul esne :) Csak nefeledjuk itt mindenki a masik penzere hajt....
csak az a koltoi kerdesem hogy igen tartozik a ceg par milioval a hitelezoknek.A leendo uj nagybefekteto miert nem rendezte mar a tartozasokat?(mert nincs).Miert kaptak tobbmilio uj reszvenyt a hitelezok?mert amig remenykednek a kisbefektetok addig lesz mit eladni.Kell hozza egy jo story>It ceg kell hozza egy par bukott regi IT vezeto. kell hozza par broker na erre irtam hogy ez gazemberseg.tozsde az ertekteremtesrol kell hogy szoljon nem a lopasrol
Kell egy jo tortenet.egy fizetett hirdetes az indexen,par volt bukott(?)IT igazgatosagi tag aki nem nyilatkozik,egy kis emelkedes a tozsden par broker elintezi.
En atgondoltam az egeszet,es szerintem nagy atveres az egesz .Az nyitotta ki a szemem amikor meglattam mennyi reszvenyt kaptak a hitelezok.majdnem ovek az egesz ceg.....
Vigyázat egyébként, mert már annyira beépült ez a 80ért veszünk papírt, hogy most simán benne van, annak a lehetősége, hogy most lejeb viszik a szintet, akár 50ftra is, vanculak korában már írt olyat hogy 50ről 150re rali nagyon szép lenne, és mivel a park papírok felszabadultak, meg az új papírok 10-15% ami szinte biztos hogy a piacra kerül, simán leviheti 50ftra.
Van igazságod. Megjegyzem azért, hogy én pl papírral a zsebemben is látom a hibákat. Nem vagyok hívő sehol. Ám a lehetőséget nem szabad elszalasztani, hogy pénzt keressünk.
Azt hiszem igaza van kedves bátyám, másként látja az ember ha nincs papírja, általában papír nélkül nincs csoda várás, papírral meg van, papír nélkül látja az ember a cég hibáit, papírral annyira szurkol hogy nem látja, én pl papír nélkül a negatív komenteket olvasom, de mindent félre téve most úgy ültetek be nagyon sok embert, köztük engem is, hogy hamis nem valós hírt tettek közé a BETEN.
" üres cég " ezt mindenki tudja , hétpecsétes titkokról nem nyilatkoznak,ez természetes- csak gondolkozzál-. a tőzsdén ne várd hogy előre megmondja valaki ,hogy vegyél mert......vagy add el ,mert....
" kitiltottak " ezen mit csodálkozol, nekik van papírjuk-ezért fel az érdekük, neked nincs papírod és le beszéled a papírt ,természetes hogy kitiltanak , könnyen adsz tanácsot papír nélkül ,hogy valószínű.....
Jelenleg igy fest a dolog... Sajnos! Amennyiben tényleg nem lesz semmi, szerintem nem maradhat következmények nélkül ez az egész mesebeli történet...! A BET szégyene lenne meg a jelenlegi hatalomé is, hogy ilyen megtörténhet kicsi hazánkban komoly büntetés nélkül. Bár már ez a sok szarozás is megérdemelne egy alapos kivizsgálást! Túl sok volt megtévesztésből!
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.