Legalább azt határoznád meg mit keres egy "ilyen" részvény a BÉTen? Mindent tudsz róla!, látod a jövőjét és mégis kereskedsz vele! Kiket károsítasz azzal, hogy lenullázod?
Eladásra javaslom a részvényt, befektető nincs! árbevétel nincs! alkalmazottak nincsenek! tevékenység nincs! jövőkép nincs! ígéret arra van hogy majd keres befektetőt! a
befektető keresésről meg csak annyit szeretnék megjegyezni hogy amikor a
szigetet elvesztették akkor is kerestek befektetőt, 500millió Ft kellet
volna hogy a sziget maradjon az estmédiáé de nem találtak olyan
befektetőt, aki kifizette volna az 500millió Ft, pedig ott nagy értéket kapott volna a befektető, akkor
most az üres céget mért vennék meg 10milliárd Ft ha annak idején ennek
az összegnek, az 5% sem tudták megszerezni, ezért ugrott a sziget, szóval üres cég 0 Ft de van sok eladó frissen nyomtatott részvény, adni nem venni.
Nem akarok senkivel vitázni, vissza venni sem akarom, opust vettem
érte, és tartani fogom az opust akár évekig, ezt is évekig tartottam,én
csak azért írom meg az igazat mert most még jó áron van a papír, de nem
szeretném ha 20 vagy 50ftnál rám haragudna valaki, ezért teszem közre
az általam vélt közleményt!
Eladásra javaslom a részvényt, befektető nincs! árbevétel nincs! alkalmazottak nincsenek! tevékenység nincs! jövőkép nincs! ígéret arra van hogy majd keres befektetőt! a befektető keresésről meg csak annyit szeretnék megjegyezni hogy amikor a szigetet elvesztették akkor is kerestek befektetőt, 500millió Ft kellet volna hogy a sziget maradjon az estmédiáé de nem találtak olyan befektetőt, aki kifizette volna az 500millió Ft, pedig ott nagy értéket kapott volna a befektető, akkor most az üres céget mért vennék meg 10milliárd Ft ha annak idején ennek az összegnek, az 5% sem tudták megszerezni, ezért ugrott a sziget, szóval üres cég 0 Ft de van sok eladó frissen nyomtatott részvény, adni nem venni.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.