Na hát itt van a Bét legújabb tolvaj papírja. Ahol a milliárdos tulajok lopni jöttek a tőzsdére és kisembereket megkárosítani. A libás sztori után ismét kimutatta a foga fehérjét a Wallis.
Nem ezt mondtam... sajnos érvekkel nem tudod alátámasztani, és ez a baj ,csak riogatsz feleslegesen..... ha van papírod akkor meg érdeked lenne pozitívnak lenned:-) Amennyiben le is várod rövidebb távon illene mondanod egy intervallumot és hogy miért gondolod így
Veled már foglalkozni sem érdemes, semmit nem tudsz érvekkel állítani csak hogy legyen minden papír olcsóbb:-) de akkor se vennél csak még lejjebb várnád.... elég szánalmas életed lehet
Azonban....pénzégetésileg jutott csak eszembe, hogy kettőnk között van egy lényeges különbség. Nekem 107 forint az átlagom és kerestem már vele annyit ameddig te el sem tudsz számolni (ezt csak mint tényt említeném meg, tényleg nincs benne semmi nagyképűség ) te meg gondolom 230 körül vetted oszt azért sírsz itt mint kismalac akit éppen vágni visznek :-) Reakció időd mint 5000 éves múmiának. De ez sem változtat azon a tényen, hogy ami neked itt tolvaj Wallis az máshol már nem annyira az ha éppen pénzt hozna neked. Ezt hívják jellemtelenségnek(többek közt). Erről ennyi elég is lesz mert nem volt szándékomban komolyabb társalgásba elegyedni veled :-)
Nem szeretném, ezt nem tudom hol láttad... :D Ha az jön be, akkor a hype-ban tartom, aztán dobom. De te addig égesd itt a pénzed, ahhoz nagyon értesz! :D
De ott azért nagyon szeretné hogy egy tolvaj Wallis cég költözzön be.... Az most lényegtelen, hogy fingja sincs róla mi az a Wing a lényeg az, hogy jó nagy legyen! (ebben az esetben az sem baj ha tolvaj Wallis:-) Következetesség az van b@zdmeg :-))
Wallis Károsultak