A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Utána meg jött az árjegyző és szépen alacsonyra teszi az eladást. Egyébként vennék még én is a meglévő készlet mellé, csak ahhoz egy kis életjelet kellene mutatni és nem nyári álmot aludnia. Tőlem oldalazhat egy ideig 4k környékén, utána meglátjuk.
ezelőtt nekem estél, most meg pánikolsz? Némi korrekció kell, mástnem oldalazás formájában. Nincs ezzel semmi probléma, nem néz ki szarul. Hála Isten eddig úgy áll, hogy nem úgy fog korrigálni, h mélyre lenézünk. 3800 környéke meg fogja fogni és ez azt is jelenti, hogy lehet 3700 is, van egy kis tolerancia. DE még egyszer mondom, masszív emelkedő trendben vagyunk.
Engem nem zavar ha ülni kell benne.. Az már inkább hogy közbe 20-30 százalékkal Olvad az egyenlegem… Apró mínusz belefér De nagyot bukni nem akarok rajta
Azért ne feledd azokat akik 3800Ft-os áron vettek több millió darabot Jellinektől. Van az az ár, ami már őket is zavarná ha pár milliárdért van Waberer részvénye. Az biztos, hogy egy kis élénkítés kellene neki nyárra, mondjuk MRP vagy saját részvény vásárlás, persze nem OTC piacon.
Ha valaki nagyon potyázni szeretne, akkor érdemes lehet beállni a 3520-3450-es sáv magasságába.. egy nagyobb dobálásnál oda is beeshet napon belül. De ennek nagyon kicsi valószínűséget adok.
Egyébként hetes charton nem néz ki olyan rosszul(így, hogy jelenleg 3950en van...), illetve a többi időtávon, napos, 5 órás sem olyan vészesek most az indikátorok szerintem. Persze egy 3000db-os öntés, és mindjárt mást mutatna. Illikvid nagyon ez az egész.
Nagyon gyenge az egész sajnos, azt hiszem ebben hosszabb ideig fogok ülni... Talán őszre magához tér. Elengedték a kezét teljesen, mondjuk nem csoda, ha a H1 nem lesz fényes, akkor minek vegyék 4000 fölött, ha lehet olcsóbban is. A forintozók dobálják ilyenkor, mennek át máshová.. vételi erő hiányában meg ez történik, amit látunk.
Az indikátor jó nagy zakót vetít előre… Ezeket a sorokat amit írtál más nem olvassa? Csak dobálják el mint a szemetet? És azt se tudják mit dobnak el? Vagy pont tudják? Elég szarul néz ki…
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link