A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Biztató a mozgása és a könyv is, tegnap én is beszálltam, bízom az "öregben".
Törölt felhasználó2021. 02. 18. 09:27
Fogy az eladó rv. Aki venni akar lassan feljebb kell mennie!Az az idegesítő, h valaki mindig egy minimális darabszámtól megválik jóval olcsóbban, ezzel leverve az árat...
Már miért ne menne? Szerintem épp, hogy most szárnyal...az emberek nem mennek sehova, mindent a szájukba kell vinni :)
Törölt felhasználó2021. 02. 17. 13:05
Az a baj, kevés a papír. Nehéz spekázni vele szerintem. Ennek ellenére én még márciusig 1800ra várom, a biztosító miatt, meg a logisztika miatt. Ugye a logisztika kapott 3milliárdot. A fuvarozás most nem megy, főleg a vírus miatt, de Gyuribá majd rendbeteszi azt is...😀
Igazi kérdés az, miként lehet a közkéz hányadot növelni. most hozzáértő tulajok vannak, az jó. Nekem a jelenlegi vezetés is hitelesnek tűnik, szintén jó. Politikai kapcsolat megvan, pipa. Adósságcsapda rendezve,újra tárgyalva, pipa. De túl kevés papír forog ahhoz, hogy igazán be lehessen szállni és legyen forgalom. Ráadásul a logisztika, szállítmányozás területen nagy változások vannak, és bár a piacok raliznak, a kereskedelem és így a szállított áru mennyisége közel sincs a vírus előtti szinten, és sok az eszkimó, kevés a fóka felállás van. Így a negyedéves eredményekben nagy csodát nem kell keresni, bár valószínűleg folyamatosan javuló lesz. Megy közben egy EU csörte is. Szóval vagy tőzsdei ajánlat és kivezetés, vagy részvényterítés(jegyzés) kell valamikor. mindkettő emelkedést hozna.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link