A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Nincssem okom, sem idom, sem energiam ilyen nick cseres jatekokra. En a longosok neveben szoltam, mert letezik, hogy valaki az eso arfolyamok mellett is nyerhet
Mar megint ez a nick csere?! Megkertem Down kollegat vizsgaltassa ki portfolioval, valoban az vagyok-e, ha igen, rugjanak ki a forumrol, ha nem, akkor azt, aki ezt allitja. Lehet fogadni, en vallalom. Ha Te is, rajta!
1200 Ft -on már a Banknak sincs meg a befektetett pénze. Mekkora is a hitel állománya közel 35-38 % , fedezet nuku , Bank Igazgató , aki telenyomta hitellel volt a felelős IPO vezénylő( hol van már talán börtönben ) Ráadásul a hitel fedezet semmit sem ér , kamionok lizingeltek , raktárok béreltek , sofőrök egy része már felmondott , fizetés korlátozás. Persze lehet reménykedni csak ATL a 1200 Ft más csődközeli állapotnak hívja. Tőzsde is csodálatos hiszen E-STAR is megjárta a pokolt és nem lett csőd feltámadt a 88 Ft -ról már közel 500 Ft. Persze 12365
Köszi,ez már jó link! 1200 ft-on zártunk, hajrá! Jó lesz az új igazgató talán. Wabi Gyuri bácsi mikor adta el a céget? 2-éve a tőzsdei bevezetés előtt?
Bocs, segíts már.. Mikor volt ez az időszak, mert a charton nem igen látszik. 15%ot pedig sok más papírban lehetett nyerni idén. 25%-ot bukni már kevesebben ;)
Valoban igy volt. 1500nal en nagyon hittem a fordulatot. Ennek ellenre 3x tradrltem. 5000nel, 2000nel, 1700nal. Ebbol az elso ketto nyero volt, ez utobbi nem. Futurral volt fedezve, azon 1.5szeres pakk 80%ot hozott. Boven jo minden. Innen, vagy lentebbrol tovabbra is elobb utobb fordulat lesz
ja, 1500-nál (IS) nagy felbeszélés volt (új ceo, fordulunk, nem létezik, hogy innen ne forduljunk, sokkal többet ér a cég és társai) olvasd vissza :DDD
Értelek. Akkor te egy viszonylag friss rves vagy, aki vagy elhitte az 1500-as alj, innen 2000 mesét, vagy csak még nem tartja annyi ideje a pakkot, hogy látványosan kétségbe essen. Sok sikert (szerencsét inkább) és mentális erőt kívánok. Szükség lesz rá ;)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link