A VISONKA Takarmánykeverő Szolgáltató és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő
Részvénytársaság "csődeljárás alatt" (6075 Páhi, III. körzet 51.; cégjegyzékét vezeti a
Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága, Cg. 03-10-100423; a továbbiakban: Társaság,
VISONKA Nyrt. „cs.a.”, adós) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy a Kecskeméti
Törvényszék a Társasággal szembeni csődeljárást Cspk.1/2016/25. számú, 2016. november
15-én kézhez vett végzésével megszüntette, egyidejűleg az adóst megillető fizetési haladékot
a felszámolást elrendelő jogerős végzés közzétételi napját követő második munkanap 0
órájáig meghosszabbította.
A Törvényszék a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül fellebbezhető végzésében a
vagyonfelügyelő díját a csődeljárás időszakára bruttó 8.199.279.- Ft-ban, a felszámoló
tevékenysége megkezdéséig tartó időszakra pedig további bruttó 508.000.- Ft-ban állapította
meg, amelynek megfizetésére a Társaságnak a jogerőre emelkedéstől 15 napos határidőt
határozott meg.
VISONKA Nyrt. „cs.a.”
Roo!
Soha nem értettem, az ilyen embereket. Mi okoz neked ebben örömet. Mások elvesztik a pénzüket, Te meg ezen örömködsz. Bár egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy bekövetkezik, amit jósolsz. További jó károgást kívánok Varjú bácsi!
Egy a kérdés a mindent tudokhoz, hogy akkor ki az , aki mégis mindent megvesz!!!???
Erre várom a választ! A helyes megfejtők között Visonka részvényt sorsolunk ki!!😄
Visonka Nyrt. a veribesztof