Nehéz lehet ezekben a napokban Fidesz hívőnek lenni, lássuk be. . A nagy magyar érdek kamu dumájával afelett még szemet hunytak, hogy bár a magyar kettős állampolgárok is zömmel csak kihasználják a helyzetet (eü + nyugdíj), de lett egy rakás ukrán bűnözőnek is állampolgársága, akik full ugyanazokkal a jogokkal bírnak, mint ők. . Utána még valahogy csak-csak benyelték a békát, hogy Orbánék minden migráns ellenes kampányuk ellenére tömegével fogadják be a kötvényes migránsokat, összesen kb. 20000-et fogadtak eddig be. . Azt már nagyon durva lehet átélni, hogy muszlim országokban is nyomják a magyar letelepedési kötvényeket, azaz bizonyítottan muszlim migránsokat is befogadtak Orbánék! (na vajon kinek van pénze kicsengetni a 300e euró kölcsönt, amit ráadásul VISSZAKAPNAK - lehet tippelni). . Végül kiderült, hogy összesen 4000, csak tavaly 1300 menekültet fogadtak be Orbánék döntően muszlim országokból. A 3 éve tartó elképesztően hazug és minden eddigi kampányt felülmúlóan primitív, uszító, intenzív és mindenre kiterjedő propaganda ellenére, ami rengeteg adópénzbe került. . Ez a rendszerváltás óta megtörtént legnagyobb árulás és hazugság sorozat.
Többször nem írom le, mert már megtettem korábban is: új bejegyzés olvasása előtt megnézem a feladót. Ha az Vasmegyei (és még néhányan) akkor megyek a következőre. Kérdeztem már: Ez olyan bonyolult?
Ez kétségtelenül igaz. Nála nagyobb troll nincs a Portfólión. . Nem is értem, miért nem tűnik fel a moderátoroknak, hogy van egy ember, aki egy gazdasági fórumon soha nem szólt még hozzá se tőzsdei, se gazdasági témához, de még a politikai témákban sincsen soha egyetlen értelmes, érdemi hozzászólása (cikket, tanulmányt, adatot, forrást, linket még sose írt), kizárólag trollkodik személyeskedést sem mellőzve. És egy év alatt produkált 9000 hozzászólást (!!!) így...
Mondtam hogy neked az Orbán mindig hazudik! Talán a kognitív disszonanciádtól is ezért nem tudsz szabadulni! Megsúgom, nekem nem hazudott az Orbán! A többiekről nincs tudomásom, amivel gyanúsítottad őket! - DE hogy téged átvert, azon nem csodálkozom! Elszomorító!
Elhiszem, hogy Simone, wjani, pampa, Hüpi és mityuka (felsoroltam vagy 5 nicket, de ez csak 3 ember:)), valamint minden Fidesz hívő mellett neked is erős kognitív disszonanciád lett attól, hogy kiderült, hogy Orbán a migránsokkal és a menekültekkel is csúnyán átvert titeket. . Engem is rosszul érintene. Pampa pl. 4 évig irkálta ki magából a csalódottságát, amiért Gyurcsányra szavazott, de becsapták. Tehát elfogadom, hogy most 4 évig ki lesztek ezen borulva, mert ez ráadásul Gyurcsánynál is sokkal durvább hazugság.
az un. demokratikus államokban ilyen szinten mozog a politikai kommunikáció mind baloldalon mind pedig jobboldalon ebben is totálisan EU-konformok vagyunk:)
Ezt írja a topicjában: . “Simeone ma, 20:31előzmény: #2317 -pny#2319 . 1;a kötvény program leállt,nem értékesítenek már új kötvényeket. 2;lassan 1,5 éves idejét múlt cikkel jönni nem más,mint hangulatkeltés.” . Ekkora öngólt. Akkor az egész “Soros-terv” egy nagy hangulatkeltés, hiszen egy 2015-ös cikken alapul! . Pampa se szokott ekkora öngólt rúgni.
Simeone elkezdte a szánamlas Fidesz tiltogatást, cenzúrát a topicjában. Nem bírja a tényeket feldolgozni:) . Nem csoda, hogy erős kognitív disszonanciát okozott neki, hogy Orbán nem csak, hogy imádja és tömegesen fogadta be a menekülteket és migránsokat, ezen belül a muszlim menekülteket és migránsokat is imádja.
Veszélyes az Orbán-terv