ha a pénzről beszéltek, az le van.....
lehetőség mindig van
amúgy nem mondom meg mennyit buktam a devizapiacon az első évben mert infarktust kapnátok, és nem omlottam össze
ha nem a pénzről.... vhol van egy társa mindenkinek, csak tedd azt és úgy, amit és ahogy elvársz a másiktól, hogy veled megtegye, és kipecázható a boldogság, csak ki kell várni, mint egy jó pozit :)
...elhagyott férjként se jobb egyedül , hidd el ...
...jelen állás szerint meg kéne shortolnom az életemet ...
...de az újjászületésbe vetett apró remény , sőt hit , abban is megakadályoz...
...úgyhogy marad az útkeresés , ami keserves is tud lenni...
ami két hete még reálisnak tünt az egyre inkább elsülyed a sűjesztőbe(tom!)..... :((((
bardosmail!
Úgy tűnik erőssen tévedtem, mára már változott a meglátásom és árnyaltabban is fogalmazom.... :( link
Itt vagyok kedves barátaim. Alapkezelői szemmel rövidtávon, jövő májusig vérfürdő lesz a részvénypiacokon! Amerika mindenkit a mélybe ránt. A válság újra beköszönt, sajnos...
...részemről minden határidős eladás ma bezáródott , ha megy is tovább lefelé , amire van azért esély , nem szabad a mohóság csapdájába esnem , ennyi volt , kiszálltam...
..."Ha visszagondolunk az ázsiai válságra, a latin-amerikai válságra, vagy az orosz válságra, mind regionális krízisek voltak" - nyilatkozta Josef Ackermann, a Deutsche Bank vezérigazgatója.
A vezérigazgató szerint a mostani
.....pszichológiailag a legrosszabb válság.....,
amit harminc éves karrierje alatt tapasztalt. "Ami igazán új, és váratlan, az az, hogy túlzott likviditási fázisban voltunk. Ez nem a likviditás hiánya. Ez a kereslet hiánya."
...vérszagra gyűlnek a cápák...