A Vágo Atesz indikátor után még lehet akár Karildo indikátort is fogok használni... ki gondolta volna... én biztosan nem ... és még jogdíjat sem kell fizetnem érte... egyre jobban alakulnak a dolgok.... :D
karildo! van egy üzletem neked. bírd ki ezt az alig 2 hetet csendben, ha buknak adok 3 kárörvendő hsz-t neked itt és csak utána raklak ki. miccósz? deal?
Választási bukta ? Tehát ennyit tudod az eredményt... most már értem... két eset áll fenn nálad... 1. vmelyik papírban "hittél" és mocskosul szétbuktad magad... ugyanis akik ennyire biztosak azok egész biztosan tőkevesztés szenvednek el... 2. még egy egyszerű értékpapírszámlád sincs, de vmiért kinézted magadnak ez a részvényt (mást nemigen kommenteztél a szűrő alapján, mellékesen persze semmi jelentősége egy súlytalan szövegfosásnak) talán ezt kaptad meg a központi eligazításon aktivistaként... Nos, előbbi esetben ennyi volt a tőzsde számodra (remélem őszintén, hogy túl sokat azért nem vesztettél, és anyuék nem kaptak infarktust, csak kitolhattad a mamahotel-papabank kombinációt a kapunyitási pánikod kezelésére, hidd el rengeteg ilyen átlag-jóska küszködik ezzel), utóbbi esetben viszont választás után el kell menned majd melózni... már nem fognak fizetni ML topikokra való szófosásért... ennyi tudtam foglalkozni veled junior, sok sikert !
(UP)PENINN