Nem olyan hülye kérdés az, mert abból tud tanulni az ember, ha felteszi magának és végiggondolja mit rontott el. Nem csak itt igaz, hanem bárhol az életben szerintem. Olyan szempontból persze hülye a kérdés, ha vágyakozóan tesszük fel, de azt mondom még akkor is van értelme, mert ha vágyak nincsenek, akkor ott bassza meg a ló az egészet :D
Remélem most már nem adnak ki semmi hírt, tervet, stb.-t a választásig, mert semmi hatása nincs, sőt ellenkezőleg. Nem lenne jó, ha eldurrogtatnák a puskaport most ebben a fos hangulatban. Viszont utána egy árkarbantartást megindíthatnának, éppen annyit, hogy a shortosokat a lendület kib@ssz@ a francba.
Szimpatikus hozzáállás, nekem is volt olyan, h hiába nyertem vmin, nem voltam elégedett, mert VÉLETLENÜL nyertem, nem azért, mert beigazolódtak a várakozásaim, ilyenkor nem felhőtlen az öröm, persze jobb mint bukni, remélem itt is ki fog tisztulni az ég!
Huhúúú, ma se kellett volna, hogy ránézzek! :D Trumpli elintézte a nemzetközi hangulatot. Mondjuk ennek a papírnak mindig van miért esnie!
Törölt felhasználó2018. 03. 23. 10:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
kitartok, de bármennyit nyerek azt fogom mondani h kuka volt az elképzelésem, mert ha tudom h itt vehetek, hülye lettem volna 700 felett, tehát kuka, de mindegy is, mert én ciggel csesztem el, meg elhittem h kolbászból van a kerítés illetve nem hittem el, de nem számoltam azzal h az árfolyam nem fogja követni a bejelentéseket vagyis h ennyire túlszaladás volt...
az én verzióm kuka, mert teljesen mást gondoltam idénre eddig, jan, febr, márc, tehát bármi is lesz a verzióm kuka...elképesztő mínuszba ülök, nyilván nem így verzióztam...:)
Magad verzióját hidd el. Amiért belevettél. Egyszer ennek úgyis vége. Hihetetlen, hogy ugyanazt csinálod, mint augusztusban az opusban. :))) Azt is kiülted. Ezt is kifogod, jó haszonnal kiszállsz. Ez az erősséged... :))
(UP)PENINN