A 4ig is egy jo pelda arra, hogy nem mindig a szintek dontenek, foleg egy nagyobb strukturavaltasnal es folyamatos jo hireknel. Jelenleg ahhoz tudnam hasonlitani az Appot. En bevallom elszurtam, 320on vettem marc. vege fele a 4ig-et, majd nem sok remenyt fuztem hozza es 450 kornyeken adtam el. Azota pedig? Ennel a papirnal ugy gondolom nem szabad ismet ekkorat tevednem.
En ugy gondolom nem lesz nagyobb korrekcio csak oldalazas, senki sem akarja ezt a papirt most eladni. Az elmult napokban sem esett csak fel%-okat, azok is szerintem csak spekak voltak akik arra szamitottak hogy vissza fog esni, de tevedtek. Szerintem a mai nap vegere is -0.7% lesz a visszaeses, hnap ismet egy hasonlo, hetfon meg visszajon erre a szintre. Es ez igy megy tovabb egy hirig vagy bejelentesig.. en folyamatosan vettem az elmupt napokban. Szeretnem a Ti velemenyeteket is hallani ezzel kapcsolatban, mikor lesz erdemes beszallni ismet egy nagyobb vetellel.
csak mutatom, hogyan fér bele jelenleg a 320!!! Persze még semmi nem támassza alá, de hogy összezavarjalak, ide teszem neked! Talán én már adogatom is....hmm 😃 https://invst.ly/qyhj0
(UP)PENINN