csak jár a szájuk..., ők tiltakoznának utána a legjobban! Először is szét kéne verni a szállodát, majd mindent beépíteni a falba, leburkolni, hogy sterilizálni lehessen, majd mindent visszaalakítani a végén!!! Nem hinném, hogy ez volna a gazdaságosabb megoldás! Bár még helikopter leszálló is lenne 😃😃😃 Utána azért fröcsögnének, hogy állambácsi ingyen felújította a szállodájukat!! Az új mobil kórház meg később is hasznosítható legalább...
ha megvalósítható, akkor még népszerűséget is hozhatna a konyhára, bár nem tudom mennyire kivitelezhető pro és kontra. ha nem megvalósítható, akkor ezt kell kommunikálni vissza normális hangnemben,ha igen,akkor növelni lehetne a presztízst elvéve a negatív hangok élét. a merev kommunikációnak van a legkevesebb értelme és hozadéka. látjuk a politikában. őszínte,pozitív,aktív kommunikációval lehet nagy dolgokat elérni.
csak azért van mert haza zavarták a betegeket és ők épp ezt akarnák elkerülni ezzel. "így nem kellene a krónikus kórházi ágyakat felszabadítani az
egészségügyi intézményekben, és hazaküldeni gyakorlatilag meghalni a
súlyos betegségben szenvedőket." nem védem őket mert nem bírom a báránybőrbe bújt "nácikat":)
Statisztikai átlagot írtam. De ha 700 sem hinném, hogy a szállodákat kórházzá kell alakítani. Színtiszta populizmus. Mondjuk az aluliskolázott jobbiktól nem várhatunk mást.
Ja boccs. Én kérek elnézést amiért azt feltételezem, hogy én írom a kottát :) Már megint a saját gondolataidat vetíted ki rám és próbálod lerombolni a nem létező imige-em :)
(UP)PENINN