volt hogy kapott kapott valamilyen maradékot, annyira nem tetszett neki. Másnap is ott volt. Mondtuk neki, hogy ha nem eszed meg nem kapsz mást. Odaballagott és megette. Ha nem látom, nem hiszem el :) ja meg kap gyógyszert pajzsmirigyre. Kézből eszi... :D de persze várja a jutalomfalatot, vagy kaját utána.
most ha mutogatni nem is, de "magyarázni" igen. Mindent megértet amit akar, különösen azt ha éhes :D ez nálunk is jellemző hogy jön dícséretért. Pl ha jól megugatott valakit, akkor fut hátra büszkén simogatásért. Na meg a napokban megcsípte egy futár bokáját, na akkor aztán milyen büszke volt magára ... :D
Mutogatni tud? Az enyém a fejével mutogat az ablakpárkányra, hogy jöhet a keksz, mert szépen ott ült a teraszlépcsőn, amíg kiálltam a kocsival a kapun!! Ott párkányon szoktam tárolni a nasit neki..., ahogy beindítom a motort, már ül is a lépcsőre. 🐕
a kopogás itt is működik, egy 10percig használ is! :D amúgy rohadt okos, rengeteg kifejezést, szót ismer. Érzelmeket kifejez stb.. meglepő, de tényleg. Elég jól be lett tanítva, sokat foglalkoztunk vele. Szuka, így talán emiatt kezelhetőbb. Imádjuk, de tényleg :)
igen de nevelhető, én már az elején megfogtam, néha megfeledkezik magáról és akkor csak kikopogok az ablakon és egyből csend lesz, mindenre" tanítható és várja is a munkát :))
hát igen, de amikor el kell altatni, na az nem semmi...😪 Az előző kutyánk 17 évig élt (westi), úgy volt hogy elég, nem kell több! Aztán 1 év és mégis..:)
(UP)PENINN