A valasztasok elott mindenki limites napokat emlegetett. Nyilvan ezek csak vagyak voltak. Most pedig elegedetlenek vagyunk. Miert? Volt 1 nap amikor 15%-ot emelkedett. Az is nagyon szep. Opus marcius 7-en 400 x forint volt. Tegnap 810. En is tudok nagyon negativ lenni, de kicsit tavolabbrol nezve mi a gondunk? A 2/3 megvan. 15% emelkedes megvan. A ceggel egyeb mas most nem tortent. Miert is emelkedne tovabb? Pszichologiai szempontbol ha most felnyomnak 1200-ra, majd onnan visszajonne akkor is lenne elegedetlenseg. Lehet az a baj, hogy tulzottak az elvarasaink nagyon rovid ido alatt. Esetlen nem valljuk be magunknak az elhibazott lepeseket. Miert nem vettem alacsonyabban, lehet nem kellett volna eladnom stb. stb. Sajat hibainkat vetitjuk ki sokszor a papirra. Tapasztalt rokak elmondtak, hogy par eve eves 10-15% nagyon jo volt. Itt havonta lehet annyit keresni. Lehet mohok lettunk? :)
Habár kereskedni nem lehetett, én nem értékelem rosszra ezt a mai napot. 730-as kitörés fölé zárt, nem engedték leküldeni rést tölteni, és szolídan emelkedtünk, miközben az 5. legnagyobb forgalmunk volt a BÉT-en. Szerintem ezek nem rossz hírek.
Voltam már választási bizottságban. 5 fő (elvileg különböző pártállású) egymásra is kellene figyeljenek. Ha ez nem történt meg ki a hibás? Arról nem is beszélve, hogy aki 2 egyforma szavazólapot kapott, az nem vette ezt észre? Még egy apróság, összesen 15597 db hibás szavazatról van szó a 700 körzetben. Viszont a 3% fölötti 700 körzetből, 300 körzetben 3-4% közötti a hibák száma. 4%-ot meghaladó esetén pedig marad összesen 3000 hibás szavazat. Az összesen érvényes szavazat meg 5 237 991 db volt.Hát szerintem ez csak károgás.
Igazad van abban is hogy robotok adják veszik. Be van állítva egy rule és azt alkalmazza. A kisbüfik meg olyan idegroncsok lesznek mint te :)))) (vagy én) és még azt akartam írni, hogy a qurva anyjukat érte!!!
Mesterségesen tartják itt az árfolyamot. Szerintem nem akarnak limites, lyukakkal teli árfolyamnövekedést. Nem tesz jót a részvénynek egy rakás limites nap. Fogják a lovakat, utánna eleresztik, majd újra visszafogják. Főleg így 2/3ad után. Basszus ezeknek a kispapíroknak nagyobb forgalmuk van mint egy bluechipnek, ha nem tartják a kisbüfik hetekig limitre nyomnák. Viszont megértem a fusztráltságot, baszki én is az vagyok. :((
(UP)PENINN