Nem hinném... szerintem csak ennyire gyerek még! Az összes többi fórumon is legalább ennyire sértett híúságtól csöpögő hozzászólásokkal "ugatott" le mindenkit, aki nem értett vele egyet! Biztosan kinövi...de nem kellene baszogatni!:)már jó útra kezdett térni, mielött kikezdtétek...:(
Nos! Én "összehaverkodtam" undertakerrel, és amikor neki írtam, akkor ő volt a topik címe... de - és itt jön a regényes fordulat - ő azt hitte, hogy a tárgymegjelölés=nick name... és most itt tartunk... ízt hiszi, vki az ő nevében írogat, és Istennek sem akarja megérteni, hogy a nick a jobbalsó sarokban van!
Én úgy tudom,hogy a "nők jobb befektetők " topicból indult,bp hozzászólásával amit undertekernek címzett!Erre ő(undertaker) azt szentül álítja hogy nem ő írta,persze ezt mindenki tudja,de ő azért is!Hát röviden ennyi volt!
Sziasztok, nem tudná valaki összefoglalni, hogy honnan jön ez az undertaker sztor? Mert a humet-es topic-ot nem nagyon olvasom és ha jól sejtem, akkor onnan indult az egész. Esetleg egy újabb VDani-val van dolgunk? :)
Undertaker
itt folytasd, azt kérték.