Szia .! A PONT-ot értem, de semmit nem? Vagy azt is engedi a rendszer, mint ahogyan a tárgyban is? ...de az már hiba... T. Portfólió!!! Üdv.
Törölt felhasználó2005. 06. 06. 16:22
Először is bocsánat, hogy elloptam a nevetek! Szegény Undertakert ne bántsátok...nem tehet róla...biztos csak elnézte, és úgy se ismeri be, hogy tévedett... Csak azért jöttem, hogy végre PONT kerüljön az ügy végére&zárjátok le szépen... sziasztok
En se vagyok semmi rossznak az elrontoja, en se ertem ezt az egeszet teljesen, es en is csak ugy resztveszek benne. Most megyek elgondolkodni azon, ki vagyok. Azzal kezdem, hogy nem undertaker, aztan majd meglatom...
Én is erre gondoltam...reagálta m is, nem?na mind1!:D Üdv. Ui.: Messziről felismerhető stílusjegyeit nehezen tudná levakarni magáról...már bocs undi, ha olvasod...bárki is légy:)
Hol lenne, ha nem 'itt'? S ki tudja ki ő? Undertaker - brókerarcok - eko - csokasy - fantom ... bárki lehet!!! ...de lehet, hogy csak szabadságolta magát... :-))) Üdv.
Huhhh... ez az egész már nagyon bonyolult! nem tudom min sértődött meg... nekem az jött le, amit leírtam... szerintem ő azt hitte a téma=nick és ennyi! Nem védeni akarom(nem olyan nagyon), de ez van. Most miért kell velem is ellenségeskedni? Én is jót röhögtem az ügyön...ez talán egy játék (a részéről(?)), vagy nevezzük annak, de akármi is... én partner vagyok benne.:D Szia!
Undertaker
itt folytasd, azt kérték.