Topiknyitó: Portfolio 2019. 07. 24. 14:57

Újabb autóipari vállalat épít gyárat Magyarországon  

Ugrás a cikkhez
Magyarországon építi meg 13,3 milliárd forintból az elsõ külföldi gyárát a dél-koreai Bumchun Precision - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, a beruházást bejelentõ sajtótájékoztatón.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler
euler 2019. 07. 25. 13:51
Előzmény: #2  Magyarbuszt
#5

Mai hír, hogy a győri Audinak a magyar állam vissza nem térítendő támogatásként 6,4 milliárd forintot ad munkahelyteremtésre, hogy a jelenlegi több, mint 12.000 dolgozója mellé az Audi még 250 munkahelyet létesítsen.
"Az egy munkahelyre jutó 26 milliós adománnyal tehát 60 hónapig, 5 évig az állam (vagyis mi) fizetjük az Audi 250 új alkalmazottját, akik viszont nekik dolgoznak.
Persze valószínű, hogy az Audinál magasabbak a keresetek az átlagnál, jó, akkor 5 helyett legyen 4 év, velem lehet beszélni. 
.
Van egy üzleti ajánlatom az államnak:
Ha kapok közpénzből 26 milliót, becsszóra én is foglalkoztatok valakit 4-5 évig. Hogy mivel, azt még kitalálom. Először is ki kellene festeni nálunk, aztán a fürdőszobaszekrény is kiszakadt a falból, és van két rossz konnektor is. Akad mindig valami. Már ha más fizeti. 
Persze sajnos én nem vagyok német multi. Én nem járhatok közben se Berlinben, se máshol, hogy ne kekeckedjenek annyit ezzel a bőkezű, derék magyar kormánnyal a jogállamiság miatt. De remélem, ez az apróság nem akadály."
SeldonKuper 2019. 07. 24. 15:22
Előzmény: #2  Magyarbuszt
#4
Vannak akik csak egy üzlet ember érdekében adnák el az országot, csak abszolút kisebbségben vannak, mégis nagy az étvágyuk.
Hozd vissza az "IKARUSt", hogy legyen miről beszélnünk!
libasbukta
libasbukta 2019. 07. 24. 15:15
Előzmény: #2  Magyarbuszt
#3
Hogy miért jó, hogy Salgótarjánban végre véget fog érni a rendszerváltás óta tartó gazdasági agónia? Hát nem tudom figyelj...
Magyarbuszt 2019. 07. 24. 14:57
Előzmény: #1  portfolio
#2
"A miniszter kiemelte, hogy rekordokat döntenek a dél-koreai vállalatok befektetései. Az első félévben Dél-Korea volt Magyarország legnagyobb külföldi beruházója, 350 milliárd forintos összeggel." Csat-csatt! Zseniális! Újabb országnak ad el minket a Fidesz kormány kilóra. Azért jönnek ide, mert itt jó az infrastruktúra, (igen a gyárhoz vezető utak, a Magyar birkának meg megteszi az olyan út ami évente kb 3-400.000 Ft kárt okoz az autójában) Igen jól olvassák, szakértők számították ki nem én. És Itt a legolcsóbb a munkaerő, s Szíjjártó bátyó azzal is csalogatja Őket ide, hogy a kormány minden munkavállalói érdek képviseletet szétzúzott, ami van az csak szelepleeresztő __legfeljebb. Kinek van oka ünnepelni itt a cégen kívül?? Rázódjon már egy picit fel a káposztalé a fejünkben? Hosszabb távon jó ez nekünk? Mert rövid távlatban is elborzasztanak e folyamatok egy gondolkodó, nemzeti érzelmű embert!!!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek