Magyarbuszt

Regisztráció:
2016-03-07 15:16:42
Hozzászólások száma:
30
Utolsó hozzászólás:
2019-03-24 11:38
Pontok:
Tapasztalati: 3
Aktivitási: 2
Népszerűségi: 5

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2019-03-24 11:38:21
mutat
Végre egy jó árú elektromos SUV #2
És mikor lesz végre egy jó árú elektromos szedán gépkocsi?? Miért mindig ezt a böszme, undorék, a nagyravágyás, és a "hamm bezabállak az úton" című járművet kell mindenkire erőltetni? Naaa?! Várjatok, kitalálom! Mert itt is egy szűk körű lobbicsoport tevékenykedik, akik most kijelölték az irányt, hogy ez a trendi, mindenki ezt szeresse, s akkor érezze embernek egyáltalán magát, ha ilyet birtokol.. Ízlésdiktatúra..
2019-01-29 08:35:13
mutat
Szerdán is szünetelni fog a termelés az Audi ingolstadti gyárában #5
Igen s ez nem minden! A Suzuki tiszta Magyar Posta! Ha szabadságra mennél, keress helyettest. Tehát ha nem találsz aki helyetted bejön, akkor jó eséllyel nem mész szabadságra.. Tiszta posta, csak a Suzuki pár Ft-tal jobban fizet..
 Elgondolkodtató. Ha nem egy 8 évet ott lehúzó embertől hallom, lehet még én sem hittem volna el.
2019-01-29 08:23:27
mutat
Szerdán is szünetelni fog a termelés az Audi ingolstadti gyárában #2
Nagyon helyes! Nézzük azt, hogy Szlovákiában mennyit visz haza egy autógyártó dolgozó!! -360.000 Ft -nak megfelelő eurót.. Nem tehet meg egy globalista külföldi tulajdonú cég sem mindent, még akkor sem, ha a kabinet adja alájuk a lovat, már azzal, hogy 4-6 évre kifizetik a munkások bérét, vissza nem térítendő egyedi kormánydöntések nyomán!!! Mikor dotálnak 1 Magyar kézben lévő céget íj módon Németországba???! Támogatom a sztrájkot!! Csak tovább ezen az úton! * Ha nem tetszik az Audinak mehet Ukrajnába! Ez vonatkozik a Suzukira is. Ott még inkább kizsákmányolják a melóst, mert a túlórákat évek óta készenléti időként kezelik!! Elég!
2018-12-13 15:35:12
mutat
Jöhet a fordulat: drasztikus változás elõtt áll az autópiac #2
Degenerálódik szétesik világunk, s a normalitás, ésszerű keretek között folyó gyártástechnológiák, melyet ma élünk. Fel kell forgatni az autógyártást, közlekedést is, meg akarják szabni, hogy lehet e saját autója az embernek vagy sem. Még ezt is elveszik, pár technokrata idióta miatt. Miért nem jó a rendes taxi?? Nem kell az önvezető autó4! Heckerek simán átveszik az uralmat felettük.
2018-11-17 10:37:01
mutat
Így lehet egy bank a digitalizáció bajnoka #3
Mert azt senki ne gondolja, (csak képzett illuzionisták), hogy majd minden kivágott embert átképzünk robotprogramozónak, meg robottechnikusnak.. Mert az őrült technokraták ezzel burkolják báránybőrbe gyilkos lázálmaikat a digitalizációról.
2018-11-17 10:19:14
mutat
Így lehet egy bank a digitalizáció bajnoka #2
Milyen előnyökről hablatyolnak? Miért kell digitalizálni a bankoknak magukat? Hogy onnan is kiszoruljon az ember,!! Kinek jó ez a bankokon kívül? Álljunk már le!! Ez az emberiség elleni eddigi legnagyobb szervezett bűnözés a digitalizáció!! SE munkahelyek, Mi lesz majd? Visszatérünk ahhoz a modellhez, amikor "te őrzöd a gyerekem 6 órát, én adok neked Pl. fél kg kenyeret". Mert e felé tartunk, ha minden autonóm lesz, se sofőr, se gépkezelő, se biztosítási ügyintéző se orvosírnok s -még sorolhatnám-, nem kell majd, nem lesz munkás, nem lesz adó+járulék bevétele az államoknak bezuhannak sorban a gazdaságok.. A többit nem kell mondani, a fegyvergyártók, hadászok, katonai vezetők jól járnak annyi biztos.. KAPJUNK MÁÁ A FEJÜNKHÖZ!!
2018-07-15 21:51:43
mutat
Az emberek többsége elfogadná a robotkollégákat #2
Ez nettó hazugság, hogy az emberek többsége elfogadja a robotkollégákat. Ez ferdített kutatás, ki az aki az érzelmetlen, csak a nyers, hűvös profitszerzés céljából odaállított elektronikai tákolmányt elfogadja kollégájául? Mert én s nagyon sokak, akikkel mélyrehatón, komplex módon beszélgettem a témáról, azt mondjuk, hogy egy hús- vér kolléga lehet érdemben partnere a társainak s a cég érdekeit is csak Ők képviselhetik kellő körültekintéssel, diverzitással. Soha nem fogadja el az emberek többsége a robotizáció ilyen előrehaladott szintjét.. Ennyire elfajzottak nem lehetünk mi emberek hogy önmagunk ellen fordulunk!!!
2018-06-24 11:59:55
mutat
Miért nehéz a robotizáció, ha olyan egyszerû? #2
Barátaim, a robotizáció lényege a mind nagyobb átláthatatlanság létrehozása a gyártásban, és a digitalizáció, pedig a gigamultik mind nagyobb, s több adat feletti rendelkezését hivatott kiszolgálni. Aki azt hiszi, hogy ez a mindent szétbarmoló ipar 4.0 a kisemberért, vagy akár a középosztályt képviselő társadalmi rétegért van az vagy elmebeteg, vagy nem lát az orránál messzebb. Minket akarnak uralni, marionett bábuként mozgatni, s a globális elit totális hatalomkiterjesztését és mind több tőke a dolgozó néptől való elragadását célozza.
 Összefogással, egymás hangját nem kizárva lehet csak megfékezni eme globális terrort mit digitalizációnak s automatizációnak aposztrofálunk, melyben a pénzpiaci elit is benne van  mert terror ez kérem, csakúgy mint 2001. szeptember 11. Csak ez több áldozatot fog fű alatt követelni!!!
2018-04-03 16:34:29
mutat
Szélenergia-beszállítóként válhat nagyhatalommá Magyarország #2
"A társaság már így is Magyarországon működteti a világ egyik legnagyobb szénszálgyártó üzemét; most ezt a kapacitást bővítenék tovább 20 százalékkal."
Milyen nagyhatalomról beszélnek itt? Hibás definíció!! Mi olcsó, birka munkaerő- emberi erőforrás vagyunk... Miért itt van a legnagyobb volument előállító gyára ennek a multinak IS ?! GONDOLKODJUNK MÁR! A magyar "kormány" kiárusít kiszolgáltat minket és összefoglalva a nemzetet!!
2018-03-05 08:42:20
mutat
Ez nem fake news: a Porsche is repülõ jármûben gondolkodik #2
Milyen degenerált világ ez már?! Jogosítvány sem kell a repülő "autókhoz" inkább szörnyeknek aposztrofálom ezeket. Akkor már vezesse a világ méltán legveszélyesebb járművét drogos, Parkinson- kóros, alkoholista is, de napi 1 üveg vodka legyen a belépő.. Miről hadoválnak ezek a gyilkosok? Mert akiben ilyen gondolatok megfogannak, azokra e jelzőt lehet mondani. A repülő autó sok szegmensből is veszélyes. Gondoljunk bele, mennyi haláleset van abból is, ha a normális, hagyományos kocsikba rosszul van a vezető.. Hát ha ez a több száz, vagy ezer méter magasba megy végbe, egy kb 1,5 tonnás gépben.. Ez csak az egyik.
2018-02-23 09:20:02
mutat
A szemünk elõtt zajlik a repülõ autók forradalma #33
A szívemből- sokunk szívéből szóltál!! Ez így van. De a gazdag városi libsik kimagyarázzák, hogy nem szabad a technológia, digitalizáció útjába állni, mert akkor jön a vész. Szerintük...
2018-02-23 09:13:20
mutat
A szemünk elõtt zajlik a repülõ autók forradalma #32
Tisztelt Barátom!
Tudván- tudjuk, hogy minden szabály annyit ér, amennyit betartanak!! Nem lenne szabad kamionoknak, buszoknak sem lakóházak kertjébe, -VAGY ÉPP A HÁZBA,- betörniük, s mégis szinte napi szinten megtörténik. Szándékosan írtam a nagy járművekről, mert ott profi sofőrök vannak... Mi lesz, ha sima magáncélra tömegével elterjednek a repülő "kocsik"..
2018-02-23 09:09:21
mutat
A szemünk elõtt zajlik a repülõ autók forradalma #30
Igen nekem is, mint gondolkodó, tanult embernek mód felett ijesztő! Ebből óriási kártérítési dömpingek lesznek, sok halott, sérült, ha ezen "járművek" elterjednek.
2018-02-23 09:05:10
mutat
5-10 év és jönnek a repülõ taxik az Uber szerint #2
Ezek tömegmészárosok! A pénzért, a piac totális legyalulásáért mindenre képesek. Felsejlik a cikkben az uber igazgató penetráns pénzéhsége! Nem biztonságos, ha a házaink, intézményeink felett tömegével fognak alacsonyan repülni ezek a förmedvények!! Nem véletlenül tiltották ki számos országból ezt az uber nevű tébolyt!!!
2018-02-18 11:32:16
mutat
A szemünk elõtt zajlik a repülõ autók forradalma #2
Ezek vadállatok! Az emberi kapzsiság, butaság, törtetés határtalan! Milyen veszélyes a közlekedés a hagyományos emberi léptékű autókkal is, akkor felruházzák egy többszörösen hatványozottan veszélyes képességgel őket a repüléssel.. Normálisak? Légügyi szabályozás??! Ha pl. egy óvoda, iskola felett, -ahol épp kint van több száz gyerek - ütköznek össze, abból mekkora katasztrófa lesz? Ehhez nem kell pilótának lenni, hogy kitaláljuk.
 "De a lényeg hogy előbb utóbb találkozzanak, és hamarabb, mint hogy valami váratlan történik. Kémleljük az eget!" id. a cikkből. Én a földön fogom ezeket megsemmisíteni, az emberek védelmének nevében, az sem izgat, ha többet kapok érte, mint emberölésért. Ez őrült veszélyes, tényleg felforgatja az iparágat, de legjobban a biztonságunkat!
2018-01-26 10:39:57
mutat
Egyre gyászosabban alakulnak a születési adatok #2
Csodálkozunk Kérem szépen?? Amikor egy nyíltan, álságos, hazaáruló kormánya van Magyarországnak?! Már a migráns hordák ügyében is fény derült rá, hogy milyen galád módon csapta be a Fidesz az országot, s a népet is, tehát a Fidesz- hívőket, mert ugye Orbán egyik jelszava, melyet szinte minden nagygyűlésen mantráz: " A haza nem lehet ellenzékben!" A kormánynak csak Ők a nép. De őket is negligálta teljesen ezzel, hogy Brüsszelben megszavazták már azt is, hogy a civil szervezetekkel együtt kell működni a migránsok támogatásában... A mi hontalan, kivéreztetett nemzettestvéreinknek is migránssá kell válni, hogy végre emberszámba vegyék, és segítsék elkerülni a fagyhalált, szegénységet. De nem baj, itt nemzeti és MAGYAR A buszgyártás is a kínai szutyok BYD gyárral, nemzeti a dohányzás is a csak fideszesek tulajdonát képző trafikokkal, nemzeti a pékáru- gyártás is, -hungarikum is- mert nincs még olyan európai állam, ahol ilyen kis fizetése van egy péknek, s ahol a péküzemek, pékségek 80%-a külföldi: Albán, bosnyák, arab tulajdonan van!! De haladunk s építjük a számunkra csak a kilátástalanságot sokszor öngyilkosságot, elszegényedést kiváltó vadliberalizmus építését!! ELŐRE ISZÁKOS JUNKER+ ORBÁN!! *
2017-02-22 08:52:05
mutat
Amerikai nagyvállalatok vezéreivel tárgyalt Szijjártó New Yorkban #3
Ez a Szíjjártó, mocskos, nemzetidegen, hazaáruló!!

Nem lesz már Magyarországon olyan négyzetméter, amely Magyar befolyás alatt lesz, ahol Magyar vállalatok lesznek! A cél kijelölve,országunkat el külföldiesíteni, idegen nagytőkések kezébe átjátszani!! Ezt meg kell fékezni, az ilyen szintű gazdasági kitettségünk romba fogja dönteni Magyarországot, a nemzetünket!!
2017-02-04 15:02:57
mutat
Az olimpia után az új stadiont is megtorpedózta Róma #2
Na igen! Egy ország, a nálunk sokkalta gazdagabb Olaszország még a stadion építésről is lemond, csak, hogy a nép hasznára költhesse a felszabadult forrásokat... Az Orbán rezsim pironkodva példát vehetne tőlük.
2017-02-01 17:03:32
mutat
Távhőszolgáltatókat vehet a nemzeti közműcég #2
\"Korábban Lázár János kancellária miniszter is arról beszélt, hogy a tervezett akvizíciók nem valószínű, hogy ebben a kormányciklusban megvalósulnak. Ezeknek a felvásárlásoknak az összértéke elérheti az 1000 milliárd forintot is a kormány korábbi jelzése szerint.\"

Igen erre kell az államnak költenie, nem a túlfogyasztás, pazarlás csúcsának számító olimpiára!! Ez valóban a lakosságunk szolgálatába állítható intézkedés!
2016-09-02 19:57:26
mutat
Most már tényleg mindenkinek elveszik a munkáját a robotok #2
Hát, ez mód felett deviáns piaci/vállalati berendezkedés kezdetének kikristályosodása ez a nagy technológiai fortyogás. Ez csak éhséglázadásokat, totális elszegényedést, járványokat fog hozni, ha eme trend lesz az etalon. Csupán azt szolgálja ez a mocskos robotosítás hogy 100-200 \"ember\" vagyona a tejútig emelkedjen, mást nem!! Csak mi, az Ő befolyásuk tárgyát képező,-vagy nem képező,- emberek állíthatjuk meg az őrült kapzsi transznacionális multikat!!!

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE