Topiknyitó: prfecó 2009. 11. 19. 06:41

uj rádiók  

Boros-Bochkor nem dumál ezen a csatonán és mégse dőlt össze a világ.

Amerikai cég - EMMIS - vett egy másik csatornát és ott lökik az igét.

Mindenki jól járt, econet az egekben kb.15 %-t megvette egy titokzatos amerikai befektető.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 11. 19. 18:07
Előzmény: #6  mondoka
A Juventusnak lett egy csomó új hallgatója. Amíg nem az MR1-et hallgattam, átkapcsoltam a Danubius és a Sláger helyére, de nem jött rendesen ott műsor (biztos a UPC nem adja, mert a készülék és a hullámhossz maradt ugye), így egy darabig a Juventusnál maradtam. Itt hallottam, hogy sms-ben sokan jelezték, hogy átjöttek.
mondoka 2009. 11. 19. 17:24
Előzmény: #5  matgab
Nekem olyan külföldi jazz- blues rétegzene adóknak tűnnek. Már legalábbis amennyit eddig halgattam őket. (Mindkettő, de főleg a Neo.)
matgab 2009. 11. 19. 16:52
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
viszont amit sokkal nagyobb kárnak érzek, hogy "eltűnt" a BBC adása is innen Butapestről...

Pedig jó adó a BBC, mert sokkal objektívabbnak éreztem, mint a hazaiakat, sokkal nyíltabban beszéltek a problémákról, nem sumákoltak és nyelvgyakorlásnak sem volt rossz...

Kár érte, most valami Klassik van a helyén, ami Bartók 2 rádiónak tűnik, ami nem baj, hogy van, de pont a BBC helyén?!?!

Törölt felhasználó 2009. 11. 19. 09:01
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
akkor csak sajnálni tudlak... ha az egészségedről lenne szó akkor is ezt mondanád? a boldogságod nem fontosabb a pénznél?
nincsenek értékek ebben az országban, itt már semmi se szent csak a pénz...
Többet inkább nem is írok mert csak felbszom magam
Törölt felhasználó 2009. 11. 19. 08:49
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Dehogynem
Törölt felhasználó 2009. 11. 19. 08:24
Előzmény: #1  prfecó
nem minden a pénz...

Topik gazda

prfecó
3 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek