Sziasztok!
Aki tud az még a héten vegyen TVK-t
mert brutális emelkedésbe fog kezdeni a
papir az elkövetkező 2hétben...
Emlékezze tek szavamra!
Annyit elárulhatok,hogy "IGENCSAK"
belső információ...
Az árfolyamról annyit,hogy eddig soha(!)
nem látott magasságokban fogjátok látni........én bezsákoltam rendesen..
valószínűleg jól számolsz, tehát egy számtani buktató is felmerült, a sok logikai mellett. A Mol amúgy is szűkmarkúságáról híres tehát óvatos duhajkodást. Én kiszálltam 4500n egyenlőre ennyit látok benne, kockázat nélkül.
OK, az 5500 HUF-t értem. Ennyin vette meg a VCP, ennyi a TVK könyv szerinti értéke is. De miért lenne utána 7200? Ha a MOL lenne a vevő, akkor a 11,9 millió darab részvényért (49%) 83 Mrd-ot kellene fizetnie. Az 415 M USD, majdnem annyi mint a 25%-os INA volt. Miért fizetne ennyit a MOL, vagy bárki is? Bár lehet hogy valamit rosszul számoltam...
az ugye nem baj, hogy a november csak 30 napos? :) Egyébként meg ne legyetek már ennyire naívak! Valaki bedob egy "tuti infót" és mindenki beveszi... Hát nem félti senki a nehezen megkeresett pénzét??
Figyelj! Mint tudjátok nov.31-ig kell kifizetni a Bc-nek a csomagot.Ezt követően az árfolyam(ami ekkorra már 5000 felett lesz..tuti) napok alatt elrobban 7200 környékére..
Hello hedi! Nekem már van egy ideje TVK-m (még a 4000-hez közelebbi tartományból) és épp most kezdtem el azon filózgatni, hogy a 4600 körüli kemény ellenállási szint előtt el kellene adogatni. Szerinted ez most nem lenne túl bölcs!? Az időintervallumra vonatkozóan van vmi megközelítő becslésed?
Törölt felhasználó2004. 09. 30. 09:45
bizony-bizony... Az általad emlitett árnál 3-4%-kal lesz magasabb az árfolyam... ennyi legyen elég..
TVK dolgok...
Aki tud az még a héten vegyen TVK-t
mert brutális emelkedésbe fog kezdeni a
papir az elkövetkező 2hétben...
Emlékezze tek szavamra!
Annyit elárulhatok,hogy "IGENCSAK"
belső információ...
Az árfolyamról annyit,hogy eddig soha(!)
nem látott magasságokban fogjátok látni........én bezsákoltam rendesen..