.-) nekem egyszer volt 1 darab Kartonpack -om.
fogadásból vettem, 20.000 forintért :-)
és beállítottam eladásra 22.000 forintra, és el is ment vagy 1 hét alatt..
felhívtak az Erste -től hogy nem írtam -e el az ajánlatot :D
Utána - papíron vagy 9 milliárd Forintot ért a cég .-))) biztos nem is tettszett a tulajoknak meg 525 forinton kiöntött valamelyik nagytulaj 1 -dbot...
hú de szép story
bűnügyi letétes mint az opimusos
persze erról nincs volt közlemény ott, ahogy arról sem hogy a felszámoló a BC f.a. pakkjára várja az ajánlattételt
Félmilliárdot szerezne a Buda-Cash-től a felszámoló
2016. január 25. 10:08
A felszámoló legfrissebb pályázata szerint a Buda-Cash Brókerház tulajdonában lévő OPIMUS részvényektől is megszabadulna a PSFN, amelyeknek névértéke meghaladja az 560 millió forintot.
A felhívás szerint az ajánlattevőknek február 8-áig van idejük arra, hogy benyújtsák ajánlatukat az összesen több mint 22 millió darab részvényre, amelyek össznévértéke meghaladja az 560 millió forintot.
A BÉT adatai szerint a cég az 1912-ben alapított Phylaxia Szérumtermelő Rt. jogutódja. Az OPIMUS Nyrt. elsősorban különböző profilú társaságok irányításával, működtetésével, vagyonkezeléssel foglalkozik. A legutóbbi adatok szerint a cég részvényei kicsivel több mint 4 forintos árfolyamon forogtak a magyar tőzsdén.
Tolvajrészvények: KEG = HUMET = ECONET = KUCSSOFT = APPENINN = PHYLAXIA = GENESIS