Ne foglalkozz "penznyelo"-vel, mert egy provokátor. Értelmes hozzászólása még egy komolyabb topic-ban sem volt évek óta, meggyőződéses komcsi, aki minden reggel arra kel fel, hogy ma "bocsánatot kéret valakivel"... Keress csak rá a nevére a fórumkeresőre, akkor megérted mire gondolok...
Szó nincs itt érzékenységről. Írt egy megállapítást, aminek mögöttes mondanivalója egyébként érdekes és értékes, és ezt neked nemcsak hogy nem sikerült megértened, hanem ordenáré módon elküldted a francba. Erre nem az a válasz, hogy mi vagyunk érzékenyek, hanem kultúrkörökben egy bocsi a válasz. De tőled ezt nem is vártam.
Ha kemény voltam BOCSÁNAT!-de a keservesen megkeresett pénzt nem biztos-hogy itt kell elbukni szvsz....a jelzőre válaszoltam ily módon-mellyel megszólítattam........Casssziopeának szólt!
Te szegény-TE melyiken buktál?......remélem még van 2000ft-os rábád-230ft -os econeted....már ne haragudj-de aki tözsdézik és a stoplosszt nem ismeri a buta-mint jelző szvsz kevés jelző rá....bár az ő pénzét égeti...tegye....de sírni...vihar után köpönyeg-ja és mert a tözsde magányos vadászok harca a koncért-már bocsánat ---de senkit sem érdekel!
Egyébként még csak hülyeséget sem írt, akinek reagáltál. Mondandójának lényege:
- Aki tartósan kispapírba tette a pénzét, az rettenetes bukóban van, hosszútávon is, pláne az elmaradt kamatojat is figyelembevéve.
- De aki a bluekban tartja a pénzét, sokéves távlatban az se biztos, hogy nyerőben van.
Bizony, aki nem tud olyan kereskedési stratégiát kialakítani, amivel tartósan és biztosan veri az állampapírhozamot, annak el kell felejteni a tőzsdét. Hazai állampapírt tartani az elmúlt 3-5-10-15 év ben nem volt rossz tartani. Szvsz a spekik 98%-a örülne ennek a kumulált hozamnak ezen a teljes időtávon.
Értem, hogy te ezt nem értetted meg, de ettől még nem kell elküldeni a p-ba azt, aki viszont igen.
Tolvajrészvények: KEG = HUMET = ECONET = KUCSSOFT = APPENINN = PHYLAXIA = GENESIS