előzmény (#100817: Kunovits_Jeno) | válasz erre | Ma, 18:08
Isten a tanúm, hogy nem szoktam reagálni mások hozzászólásaira. Most se tenném, de......
Ha már Ön is egy tőzsdei kisbefektető fórumon írt hozzászólásaiban látja a legnagyobb problémát, akkor ez a teljes tanácstalanságot, kilátástalanságot tükrözi. Illetve ezzel Ön saját magát teszi komolytalanná, és a több tízmilliárdos "projekt(ek)"-et degradálja. De, a tények, hogy 25 ezer db. cogenco részvényért eladták a GSH-t, és a GSS-t magáért beszél. Hatalmas veszteséget okozva ezzel a társaságnak, és a részvényeseknek.
De hadd kérdezzem meg, hogy Ön/Önöket mikor érdekelte a részvényesi érték növelése, az értékteremtés az utóbbi 10 esztendőben? (csakhogy ne menjünk messzire) Mikor volt az Önök vezetése alatt álló Novotrade, Genesis tőzsdei cégek nyereségesek? Segítek soha. Tehát ezidáig a tőzsdei jelenlétből csak Önök profitáltak/profitálnak, addig "hogyisfejezzemkimagam" nem ildomos egy kisbefektető hozzászólásait kritizálni.
Hányan érzik becsapottnak magukat az Önök rendezvényein/közgyülésein elhangzottakhoz, a félhivatalos blogon olvasottakhoz képest? Kedves "befektetőtársaim" maszlagot elhitték, mert el akarták hinni, fiatalok voltak és hiszékenyek. A "propaganda csapat - 3M" el is tűnt, mint szürke szamár a ködben.
előzmény (#100817: Kunovits_Jeno) | válasz erre | Ma, 16:01
Köszönöm! De mintha a kincstári optimizmus beszélne Önből. A kedves kartársak méltán türelmetlenek egy picit, ismerje el. Volt ez a cég már minden, csak akasztott ember nem. Hogy akarják elérni, hogy kijöjjenek a gödörből. Lehetne valamit konkrétabban olvasni erről? Mert egyelőre az itt a piros játékot látom folyni, ami persze több más cégre is igaz. Nem kellemetlen önöknek jó ideje folyamatosan a szégyenpadon ülni? (Egy sorban a Humettel, Phylaxiával, vagyis a BÉT aljával.)
Sigorszky"
Nem figyelem már a genyát...
43 millió új részvény jön a 9 millió mellé??? Az kemény.
Azért az eco sem lesz piskóta, ha a 49,5 millió mellé bejön most 9-10 millió és ősszel a már megszellőztetett újabb tőkeemelés után újabb 10-12 millió...
Tonikám!
Naon meleg lesz ma is?
//-Ha egy kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye..
-A hülye ötletek valósulnak meg leggyorsabban..
-Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet, és attól szar, hogy meg is történik..//
"Kegenovics Antal vagyok. Évek óta azon törtem a fejem, miként lehet minél jobban átverni másokat, és munka nélkül csalással rengeteg pénzhez jutni.
Ekkor jött az ötlet hogy tőzsdére viszek egy kalap szart, amit elneveztem KEG-nek, ami azt jelenti: Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed.
Bevezetése óta sikert sikerre hallmozok.
Kérem ha ön sem tudja hová tenni a pénzét, és teljes egészében el akarja bukni megtakarításait, fektesse azt a Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed (Gyik.: KEG) Nyrt.-be.
Amit nyújtunk:
- Rövid időn belül roppant módon rontjuk portfóliója értékét,
- Mindenféle szélhámossággal azon dolgozunk hogy minél galádabb módon tudjunk gazdagodni, persze az ön kárára.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérem habozás nélkül keressen minket.......
-topikőrökkel operálnak, pl gensolar, mr apricot
-mesedélutánokat rendeznek plTradeShow, GR rádió keretében, igyekeznek befektetőiket elérni agymosás céljából
-a meséknek van külföldi, minél egzotikusabb szála
-a mesékből semmi nem valósul meg
-veszteséges mérleg
-időközi beszámoló cut and paste-tel készül a közleményekből
-tulajdonosi struktúrájuk homályos
-rossz hírek bejelentését halogatják, néha a jókét is
-vagyonukat lánycégekbe rakják
-főtevékenységük a sajátrv kereskedés
Van valami olyan megérzésem hogy holnap lesz egy upsz.....
Túl sokat toltak bele lefelé, pár percre lehet hogy megcsillatnják a 225 feletti tartományt....
Új balekokat kell beszőni.......
Nem gond, 205-ön vettem a szarból........és persze el is adtam.......mert ez olyan mint a forró vas....ha megfogod azonnal dobd......itt már 1% haszon is komoly eredmény :)
Tolvajrészvények: KEG = HUMET = ECONET = KUCSSOFT = APPENINN = PHYLAXIA = GENESIS