Venni csak akkor szabad ha meg is szavazzák. Mert ha nincs annyi kp a cégben mint az eredmény indokol az számít osztalék alapnak. Opust követi, azt pedig már leszúrt 200MA ig sőt alá is. Csak óvatosan.
Na majd reggel megnézem milyen lábbal kelek és milyen lesz a könyv. Egyébként holnap lehetséges is lehet még egy húzás felfelé. Mert ma már jött hír az srv ről, illetőleg vg, portfolio is cikkezett.
Igen sokan be vannak ragadva.Viszont az értelmesebbje /senkit meg nem sértve/ piaci alapon is húgyért-szarért tudta finanaszírozni a deltát.Fedezetileg pedig 0 költséggel szinte.Nem vagytok buták,aki most itt van nagyon jól jár. A beraragadtak is vszeg kárpótlást nyernek.Ez csak vélemény,remélem mindenki jóllakik.
Az a logikus ilyenkor benne maradni amég srv támogatja... minimum addig . De akárhogy nézem minden támogatja az emelkedést.. Az Opus , App gyengélkedik , Mol otp osztalék gyenge , lassan jön a ciget dunahousos osztikifizetés... stb stb
Én mindenképpen megvárnám legalább az első SRV végét, ami még 21 kereskedési nap júnis 21-ig. Ameddig támogatva van, nem kell leölni az aranytojást tojó tyúkot! Legalábbis én nem fogom.
Az előbb félreolvastalak, azt olvastam, hogy neked úgy tűnik, hogy itt a vége! Szerintem ez még csak most kezdődik! Hagyni kell hadd fusson a vonat, hátha rakéta lesz belőle!!
A SRV vége előtt szerintem kár eladni, meg kell várni, hogy meddig képes felfelé menni. Még a 6 millió darabon kívül venni akarnak 89 millió darabot, az nem kevés. Ha erre ráharapnak a nagy spekák, akkor itt megismétlődik a 2017-es Konzum parádé. Nem tudom, hogy a 280 millió részvényből mennyi van közkézen, de itt többen azt mondták, hogy max 100 millió lehet. Az nem egy nagy mennyiség.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky