Deltához nem értek meg időm se volt figyelni.. Volt benne egy jó köröm eddig.. Aztán visszaszálltam mert nincs kizárva, hogy ez lesz az idei év Opusa... Akkor viszont alaphangon 4 szereznie kellene.. Ami 36?ról is 144👀😂... hm lehet holnap én is tolok még be valami nyerőből .. mert ha valami megy akkor illik menni vele
Holnap én eladom ami van deltából. Futottam már benne 4-5 kört elég szép haszonnal. Nem merem hosszabb ideig benne tartani a pénzem. Most meg már végképp nem. Ha eladtam befogok állni egy 8- 10%-al lentebb napközben egy kisebb összeggel, ha esetleg lesz egy leszúrás. Nekem kicsit rizikósnak tűnik már. Viszont a maradék megy az akkoba appeninbe.
És ezen kívül jönnek még az éven 89 millió db saját részvényt venni, amit a közgyűlés már elfogadott. Nem csodálkoznék ám azon sem, ha 1000 ft körül lenne majd a csúcsa a saját részvényvásárlásuk végéig. Plussz még valami akvizícióról is rebesgetnek, ami szintén lökhet még rajta egyet. Összesen 283 millió db részvény van a deltából, ebből talán 80 millió van ami még forog a tőzsdén, ez olyn 2017-es Konzum feeling!
Figyu, összesen 6.500.000 db részvényt vesznek meg a piacon, ma vettek először 300 000 db-ot belőle és emelkedett majdnem 19%-ot. Még 21 napon keresztül tudják venni ilyen menyiségben, ennek a teteje 330 ft környékére jön ki ha nem lesz sok eladó. Megéri a vétel még itt is bőven, szerintem simán 200 ft felé fogják tolni.
Én a Deltának a tetejét ameddig elmehet a hetes charton 225-ig látom, de ez még a héten módosulhat felfelé. Ott is vesznek saját részvényt pár milliárdért. Neked van valami elképzelésed arról, meddig mehet fel?
Kár, én múlt héten héten szálltam be 49.2 környékén, de még tartom. Nem feltűnő, hogy a chartgyártó is hogy eltűnt az opusból és az appból is? Az opusról mi a véleményed, lesz az valamikor 500 körül?
Megjött a betgyuri, azóta esik az árfolyama az opusnak és még most sem veszik észre, hogy hülyíti ott a brigádot a bróker koma. Toka benne vagy a Deltában?
Három zsidó tengerparti sétája közben betéved a nudista strandra. - Micsoda fölháborító szemérmetlenség! Szégyen és gyalázat! A törvény szigorával kéne betiltani ezt a meztelenkedést! - háborog az egyik. - Mondja - kérdi suttogva a második zsidó a harmadiktól, - Tényleg ennyire ortodox az öreg? - Dehogyis ortodox! Csak fürdőruha-nagykereskedő.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky