ne magyarország kapja a pénzt hanem az emberek-igy lehet megtrollkodni orbánt-akinem értette volna amit irtam.nem támogatjuk a nácikat kommunistákat fasisztákat.farizeusokat.a fideszre ez mind jellemző.és antiszemiták is
ilyen még nem volt-ugyis kiderűl presman embere vagy putyiné?putyin már 3
puccsot megcsinált-orbán-meggyesi és gyurcsány-most ujra orbán-aki
elárulta putyint.
nem tudom hogy hol érhető el ez a film de péntek vagy szombat esti mozinak ajánlom egy kis borocska mellé A jóasszony: akiről egy város beszél: New York, 1930. Egyes nők boldogságot hoznak, amerre mennek, mások akkor okoznak örömet, amikor elmennek. Mrs. Erlynne-re mindkettő igaz: a férjek azt szeretik, amikor felbukkan, a feleségek pedig azt, amikor eltűnik az életükből. Miután az asszonynak nincs tovább maradása New Yorkban, kénytelen más vadászterületre áttenni székhelyét, amit meg is talál a festői szépségű olasz üdülőparadicsomban, Amalfiban, ahol csak úgy hemzsegnek a brit arisztokraták és a gazdag amerikai üzletemberek. Az esély, amit botorság lenne kihagynia az "üzlet" újra indítására, a dúsgazdag fiatal Robert Windermere személyében érkezik el. https://youtu.be/DFQ7HrSjo7w?si=QCHJquMJ618rQ_n_
Nem kell annyira aggódni.Nem pesti vagyok de tanultam, dolgoztam ott sokat.Gondolom van mobilja.Csodálatos idő is volt, szeretek ilyenkor nagyokat sétálni.Csodálatos este is van, egy finom vörösbort iszogatok, még Madeira-ról hoztam, de ez már a titkos tartalék.🍷
16 éves lány had aggódjak már egy kicsit . nem értem miért pont pénteken ötkor akar kormányt buktatni a belvárosban, ha pesti vagy tudod mi van ilyenkor a városba
viccel.?sokszor volt ilyen -most nem sorolom fel-én mindig megusztam mert nem ilyen időpontokban kelett pesten közlekedjek én még a robbantásokrol sem tudtam a 90 es években-mindig kerültem a bajt-igaz párszor bele kerültem.57 év alatt az nem sok.valaki mindennap benne ül a bajban
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky