Szerintem a következőnek lesz egy kisebb felszúrás 270 környékére majd onnan vissza 255-265 közé és oldalazás. Nyáron pedig srv vagy akaptőke emelés. Persze ez változhat, ha hamarabb jön valami hír.
...az értékes fundas céget mindig veszik, persze lehet ilyen nagy ugrasos dolgot venni mint amik most képesek a napi 15-20szazalékra de ott beragadni is lehet ha vki mohó, ahhoz hogy nyerj lovét vkinek veszteni kell.(foleg ha a funda miatt az arfolyam nem képes az elért szinten maradni).
Appot oda nem tudják levinni oda bazi nagy ero kellene.Opus az lehet még megy le az srv kezdetéig, oda meg 1-2jobarát is leviheti, hogy olcsobban induljon.
Az Opushoz mit szólsz? Én amondó vagyok, hogy a SRV végén sem nagyon fog felmenni 450 környékére, ha egyáltalán fel tud menni majd 400 fölé, te hogy látodí? A appeninn meg egy időre kifingott, az egész nyarat itt 400 közelében vagy alatta fogja tölteni? Reménykedjünk, hogy nem viszik ismét le 150 környékére vagy mi a fene?
Szerintem nem megy oda le, itt már sem a technikai szint sem a funda nem vetiti a tovabbi esést, max ilyen kitarazast várok hogy vki a nagyobb haszonért elmegy mashova...én nem szoktam igy ugrálni nem is tudnék mert nyaron inkább a hegyen vagyok, be se jovok naponta.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA