Az igaz...csak nem mindegy hogy mikor éri el a maxot s alatta van e vhol jo erős támasz, de igaz az megy amit akarnak.Azért jó hogy már tobbet ér mint egy zsemle.
Van még. Reggel a hajrában eladtam 90-en aztán a felét visszavettem a leszúrásban. Már rizikósnak tartom ezen a szinten. Reggel szerintem még rápróbál a 100 -ra utána várok benne egy kis korrekciót. Így be is rakom 98 ra eladásra. Esetleg ha tévedek akkor 100 fölött nyílhat egy kicsit nagyobb tér. Appot vettem inkább tegnap meg ma reggel, de azt hosszútávra veszem(nem zavar ha csak jövő tavasszal lesz benne nagyobb elmozdulás). Látok benne fantáziát nagyon olcsó, talán a bét-en a legolcsóbb.
....csak a friss lové tudja továbbhuzni holnap figyelni kell érkezik e friss pénz...9-9.30 ig kiderül, én mindig ezt nézem, ahol egy ilyen szép menet volt...ha nem akkor a srv csak szintezni tudja...fundája lehetne jobb akkor más lenne a helyzet.
Azért írok oda ritkán pedig van belőle bőven. Tipikus mint az öreg nyugdíjasok akik az m1-m2 csatornán nem látnak tovább és nem lehet megmagyarázni nekik, hogy milyen szar az egész jelenlegi rendszer...
Toka Úr kb. igazat mondott. Sőt! De tudni kell az ETF már nem olyan volatilis mint a nyers Coin. A volatilitás viszont nem rossz!!! Kérdés milyen időtávban kereskedsz?! . Én kezdésnek azt javallom, hogy indulj ETF-ben és mellette a Binance-on kicsiben. (BInance kereskedési felület nem túl barátságos, illetve a kiutalás körülményes pl. Zen meg ...) A legnagyobb piacot és a legolcsóbb kereskedési lehetőséget kínálja. Ja, és szlengként fogalmazva, nem NAV kompatibilis.... De, vigyázz! Toka Úrnak igaza van! Ez nem BÉT!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA