1 héten belül 2x érintette a 350- 355-öt és vissza pattant. Szerintem innen normális esetben felfelé lenne az irány. Ha csak ki nem akarják ütni 320 körül a tl26-ot. Tavaly ilyenkor is csak addig játszottam amìg ki nem ütötték a tl16 és 28-at és utána indult meg az árfolyam. Mi a véleményed/véleményetek róla?
Én vettem 8ezret de ez most az elso csomagom volt.Szerintem még mehet le picit.Elég veszélyes egy cucc..srv bejelentést megvarom akkor beszállok nagyobbal ujra...lefele igy 2-3ezrenként veszem majd.Egyben nem merem, 407 en beszálltam mikor felment 437ig aztan a nyaralasomat elbaszta mert lefelezodott majdnem...most aukciokor ment el zome....ovatosan ezzel.
Mondom, hogy ez a csákó valami brókerfaszi aki itt ámítja a népet, a képe is arról árulkodik. Végigshortolta az árfolyamot 800-tőle 100-ig annakidelyén,, remélem, hogy most megelégszik majd 350-340 környéké el a koma!
Amióta megjelent a Gyuri ismét a topikban, azóta bebicskázott az árfolyam rendesen. Leguoljára 100- ál volt és teljesen eltűnt, azóta az opus árfolyama 400 felé is ment . Most ismét megjelent és itt eszi a fene, az árfolyam zuhanórepülésben van. Hát nem furcsa ?
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA