Majd megvesziik, mindennek megjon a gazdája.Na ezt az app-ot igen jol megereztem tegnap, de nem adom el, megnezem mit csinal a fonok a sok penzével...lehet iderakja.
Most minden igen jo minden ertékem szuper, osszesen 11 kilot fogytam.Azt mondta a dokim(o is presszozik), hogy nem kell mindent megvonni magamtol de figyeljek a rovidre.Sok zsíros dolgot is ettem, meg fustolt árut az utobbit tenyleg szamuztem szinte, igazi cigi csak elvétve, hevitéses szivokám van.
Nagyon be akarják nyomni 300 alá az opust,ott pedig irgalmatlan vásárlásba kezdeni.Ha a Tl26 ot engedik kiütni akkor be is nézhet 300 alá.Ott viszont megremeg a bizalom és baszhatják.Most kellene az intézményi vvevőknek előbújni,mert 5 éven belül 1500-2000 között lesz,erre nagy értékű fogadást merek tenni.
MAI NÉVNAP : IRMA Az Irma az Irm- kezdetű germán női nevek rövidülése. Az 1990-es években igen ritka név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb női név között TIMEA : Tímea névnap május 3-án van a hagyományos naptárakban !A Tímea Jókai Mór által alkotott női név. Először Az arany ember című regényében tűnt fel, Timéa alakban, vélhetően a görög Euthümia névből alkotta. Az eredeti görög név elemeinek jelentése: jó és tisztelet.
A giro d italia a második legrangosabb kerékpáros körverseny a tour de france után, amelyet évente rendeznek meg. A kerekesek három héten keresztül járják be elsősorban olaszországot , de környező, sőt távolabbi országokat is érinthetnek (például 2022 ben Magyarországról indultak). Az egyes etapok különbözőek, vannak sík szakaszok sprinthajrával és hegyi szakaszok sprinthajrával vagy hegyi befutóval, illetve csapat- és egyéni időfutamok is.A tour de france -szal és vueltával együtt része a kerékpárosok legtekintélyesebb háromhetes versenyeinek, a grand tournak . 2024. MÁJ. 4., Szo – 2024. máj. 26.,
Jól látod, ha nem támasszák be a 350- él, akkor azt kiüthetik. Egyébként ezt én inkább egy havi charton történő korrekciónak tartom, az Appal együtt, tök egyforma a két chart, ha megnézitek.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA