amugy leirtam hogy aranylapkát kell venni.hol van a 3 ezer milliárd amit elloptak? és a többi-hadiállapotnál-minden lehetséges-ki tudja mit akar a háttérhatalom rocsild itt nálunk
Hát én a bluek-nál lefele menetet gondolok, kis papiroknál oldalazást, ha szerencsénk van emelkedést néhol.Az usa jo esesben volt pénteken, a bluek ezt nem szeretik.
Hát igén, már nem a régi az a topic, pedig nagyon szerettem.Sok jó ember írogatott oda, érdekes hogy nagy részük eltünt.Makrógazdaságtant nem értik, sokszor azon gondolkodom, hogy akkor, hogy vesznek részvényt.Mi alapján.Ujsághír?, valaki ajánlotta?...hm..A papírról az Opust körbeölelő gazdasági környezetről semmit nem írnak, a politikai dolgokat irogatják 99 százalékban.No lenézek a presszoba 1et, most sokan lesznek igy a nyugdij után.Szép napot Neked is.
Toka Úr! Teljesen feleslegesen próbálod az Opus topikban felnyitni a szemeket. Sajnos ott a propaganda igen komoly károkat okozott a fejekben. Leginkább abban a fejben akinek reagáltál az írására. Azért inkább ide írok,mert ott azt mondták hogy béke akkor van ha nem írok. Megfogadtam a tanácsukat -nem írok oda. Teljes a sötétség és a topiktévesztést észre sem veszik. Szó nem esik az Opus rv-ről. MAx az hogy jövőhéten 420. Siralmas. Teljesen hazavágták azt a topikot.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA