Nekem van egy hegyem egy borospincével, a felso rész lakhato, nagycterasszal, erkéllyel, pazar kilátással.Ki is szoktam telepulni pár napra.Nekem Magyarország az első.
..presszozok, de reméljuk nem verik lejjebb, csak kinek lehet mindig egy tizezres lenyomo pakkja, mert ahogy kiveszik jon a kovetkezo, bár a mennyisège már nem a pár honappal ezelotti...egyszer csak elfogy.
Van deltám, de most nem merek vásárolni, ....csak támasztok...nem sok manim van, mert 2 helyen is leontottek mire megjottem a presszóbol.Mindegy még kb 5 napig tudok támasztani ezzel a mennyiséggel, s talán megfordul a széljárás.( vagy tan nem ontenek le)
szép estét mindenkinek a toka klub olvasóinak ajánlanám ezt a jó kis izgalmas sorozatot a netflixről Tour de France: A peloton szívében 2023 1 évad A dokumentumfilmben könnyek és diadalok közt kísérhetjük végig biciklisták több csapatát, akik a világ legkeményebb kerékpárversenyének 2022-es évadában versenyeznek. https://youtu.be/CmJKcVc3-U0?si=fFu9Q1VGN37M_QYP
Delta még jó is lehet, annak tükrében , hogy nem zárt rossz évet. Ráadásul május elejére rendkívüli közgyűlést hívtak össze srv miatt. Namármost, ha ilyen gyorsan le kell zavarni az őszre tervezett közgyűlést akkor felvetődik a kérdés, hogy miért olyan sürgős az srv, illetőleg milyen módon kívánják megvásárolni a kellő mennyiséget?! Talán akvizíció során azzal akarnának fizetni? Szerintem ha úgy alakul az srv akár komoly árfolyam emelkedés is lehet, főleg hogy elég olcsó a rv.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA