Kínában tiltólistán van, japánban meg állítólag hivatalos fizetőeszköz. Volt olyan fáma is, hogy a japán háziasszonyok a konyhapénzüket tartják benne. Olvastam már több cikket, hogy Dél Koreában csinálták a legnagyobb forgalmat, míg az amcsik rá nem kaptak. Ha jól tudom 8 óra az időeltolódás, így ha korán kelők, bele is passzolna a fogmosás alatti egy kis speka.
Ázsia … Kína, Japán … igen jól látod ők hisznek az ilyenekben. Amúgy nem csak a robotok a gond ott… hanem azt bizony lehet manipulálni… annak nincs semmilyen felügyelete. Kb 1915-ös évek tőzsdei színvonala van. Mindenkit óva Intek, ilyen Mém Coinba tegyen meg, ilyen olyanba. Egyik haverom fél éve levelezik, mert az egyik ilyen szarját meghúzták és a kereskedője nem engedte neki eladni, meg eltűnt a coin blabla… ő is valami filléres szart vett és pont megrántották azt hitte megoldódott az élete. De na nesze semmi fogd meg jól. Átkonvertálták vagy mit magyarázott… 70 usdja felment 100 misire… utána kapott érte 40 USD…. Na ilyen itt azért nincs a tőzsdén… szóval csoda várás helyett foglalkozzunk normális dolgokkal! Andris barátomnak meghagyom a Criptot… ha valakit érdekel, most valami etherium alapú mémcoinokra esküszik, abból vásárolgat. Most örül a bitcoinának megmondta mennyit emelkedett.. XD
Én a bitcoin mozgását próbálom megfejteni, ami mindig arról szól, hogy a hétvégén felpumpálják, mikor bezárják az amcsik a bótot, aztán vasárnap este, meg leeresztik. Most is tegnap este 11-ig esett és onnan hirtelen fordult. Mely nemzet aktív ilyenkor, akik ennyire kriptopártiak? Persze tudom, a coinpiac a legjobban manipulált, ahol a robotok határozzák meg az árat, akár egymás közötti kereskedéssel, egy egy program alapján.
Jó reggelt! USA futures: NASDAQ +0,68% S&P +0,25% Dow -0,03% USD/Jpy +0,08% Ázsia: Nikkei225: -1,06% Hsi -0,05% Olyan rendkívüli dolog nem történt hétvégén, hogy a piacokat padlóra küldje. USA piac egy korrekciót hajtott végbe. Brutális emelkedés volt. Pár statisztikát néztem, meg elemzők azt mondják bizony ez még emelkedni fog. Bétre az ajánlások továbbra is ugyanazok! Labanc profi chartokat is rajzolt nekünk, így tudtok beszállási pontokat nézni! Köszönöm neki mégegyszer, TA nagyon jól megerősíti a fundamentális elemzéseket!
Na ez a hétvége is elment :) Gyógyulásom annyit haladt legalább, hogy nem fáj a fejem! Rendelhettem egy új laptopot is… ami van sajnos alig akart beindulni, sajnos nem egyszer játszotta ezt el. A külső monitor vezérlő is elkezdett rakoncátlankodni. Néztem a rendszerben 10 éves a gép. Sajnos pc-ét kell használni csomó dologhoz…. Ma egésznap ezeket olvasgattam mit is kell vennem. Nagyon durván elszállt ez az idő! Meggyőződésem volt, hogy milyen jó kis gépem van. Most szembesültem vele, hogy a tesztek alapján az új 4x erősebb lesz! Hihetetlen…
Kukorica tésztaAz összes gluténmentes tészta közül talán ez hasonlít a legjobban a klasszikus tésztára. Az állaga és kellemes íze is arra emlékeztet. A kukorica káliumban, valamint C- és B-vitaminban gazdag. Emellett, béta karotint és luteint is tartalmaz, melyek többek közt a szem egészségét támogató antioxidánsok. 100 g kukorica tésztában egyébként 11 g rost található, azaz kiváló rostforrás is.
Nem vészes a 64-es RSI! Ha jó a fundamentális értek az RSI gyakran háttérbe szorul. Hetesen 12-ből 9 indikátor alapján beadta a vételt. Stoch (9,6) 53 az olyan határeset, hogy vétel legyen Stoch HRSI (14) 85,512 túlvett Atr mutat túlvettséget Azért is a 3 negatívat írtam le, ne legyünk elfogultak.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA