Irtam Neked, hogy még kár volt érte akkor, nem hallgatsz az öregre.Az átsulyozás soha nem a teljes meglevő pozicio likvidálását kell hogy jelentse...van egy érdekes irás hogy érdemes poziciot zárni, majd megkeresem..mondjuk én se birom ki hogy ugy csináljam🤣...igaz probalkozok vele.
....azt hiszem tizenvalahányezer maradt...a vegén preszo elott 3 helyre raktam 30 ezer koruli mennyiseget...mondom ezt nem viszik el ugyse...aztan majd eldobtam a poharam...1éves munkám volt benne.
Nekem is kiment pedig jol felraktam a zsíros hordoim.Geri turelmetlen volt, elobb guritott.Enefit vettem ma egy keveset ujra.Az elobb Geri felrakta miben gondolkodik, en is azokban kiegeszitve master és navigátorral.Tészta kis pénzel.Ma jon a Mol jelentése, erdekes lehet hogy a finomitoi marzsok csokkenése mennyire latszik majd meg a bevételben.Sok helyen megmozdult a spekulativ tőke, ami nem rossz de annak van egy nagyon rossz szokása, amilyen gyorsan jon, olyan gyorsan távozik.Pár papir hirre vár, ezek is december vegéig megjonnek biztosan.Kis pénzel erdemes lehet poziciot felvenni ezekben is.
Akko chart frissítés: https://invst.ly/175jgh Az RSI 2018 novembere óta nem volt ilyen magas, úgyhogy a mai mozgás egyértelműen spekulatív volt. Napi maxon zárt az árfolyam, emiatt nem tűnik úgy, hogy holnap rögtön ezen a ponton ki fog fulladni. Elméletileg a kövi ellenállás valahol 458-nál lehet (bár már nagyon rég járt arra az árfolyam), így arra húztam a fibo szinteket. A spekákra vigyázni kell, mindenki csak saját felelősségre fektesse a pénzét.
Toka úr, gratulálok megint az Akko előrejelzésedhez! Most sajnálom is, hogy nem szálltam be 2-3 hónappal ezelőtt amikor erősen gondolkodtam ezen a vonalon is.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA