Szia, gyógyulást kívánok! Lassan mi harmadik hete vagyunk benne! De csak vissza kell menni, mert nem javul a gyerek! Régen kiírták a kanalast és kampó. Kezdtük az izlandi zuzmót, majd valami hisztamint kaptunk, de hétfőn megint orvos!
Ma még go Esztergom utána haza, nagyon örülök neki… elkaptam valami kórságot a kislányomtól… ő egy nap alatt kijött belőle hála Istennek, én meg egyre rottyabb vagyok. Ezek a Bölcsi vírusok nagyon kemények, kész biológiai fegyverek. XD Szóval kemény hosszú napom lesz.
Én vagy hogy megiszok vacsira a hotelban 2 uveggel, bár ezt a nejem nem szereti, utánna irány a bár...most hévizen lengyelekkel bandáztam, szobajukba jártunk zsubrovkázni.
Anno amikor még dolgoztam, a srácok is mindig vicces cigit szívtak bármilyen esemény volt, meg kihúzták a csíkokat… utána a száguldoztak a céges autókkal a szállás területén. Csoda volt az is, hogy túlélték az ilyen csapatépítőket. Egy párat azóta még elő is léptettek, szóval multinál honorálják az idiótákat. XD Volt olyan a szállodában a személyzet kérdezgette tőlem nem tudom hol füveznek, mert a többi vendég panaszkodik a szag miatt. A bárpultban csodálkoztak, hogy én nem ásványvizet kérek, hanem 1 dl Chardonnayt…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA