Én nem nézem meg még a szelvényeim, gépi 10 darab...addig még nem nézem meg akár én is nyerhettem, főleg ugy hogy mivel nem Te myerted meg igy már nagyobb az esély arra hogy én vagyok a milliárdos🤣
Szerencsére 38 évesen, idén év elején volt egy visszér műtétem… el lehetett volna lenni vele, jobb combomon jelent meg egy fatörzs ág. Mondtam nem várom meg csúnya legyen. Jobb minél előbb túlesni rajta, meg se látszik a helye sem. Sajnos én cigarettázok, pipázok meg feketén tolom magamba a kávét… egy évben 3x megyek fogorvoshoz patika legyen a mosoly XD Homokfúvás csodákra képes… szerencsére, csak egy bölcsességfogam hiányzik. Az elmúlt 8-10 évben már csak pici fehér cigit szívok. Pipa meg össze-vissza valamikor hetek kimaradnak. Szerencsére asztma és allergiám nincs. Tüdőgyógyászaton dolgozik az unokatesóm, most voltam év elején.. fújtam is, tökéletes értékek jöttek ki szerencsére :) Mai napig egy levegővel átúszom a medencét… kb 20 évesen volt egy szívzörejem, az meg eltűnt :) egyik billentyű nem zárt össze teljesen, egy papírlap vastagságú rést hagyott és berezonált.. mondták azzal 100 évig lehet élni, de néha rá kell nézni. Követtem is vagy 18 évre rá..
Ovsomornél azt se tudtam mi az, furcsa soha nem erzett fájdalmak,...de a veseko rosszabb....inkább 5 ovsomor mint 1 veseko...az utolso reggel 7 tol kezdodott delután magánba megállapitották hogy a hugycsoben van....reggel már urologiára mentem volna de hajnali 4 kor megszultem....
Én cigizek rendesen, most hevitéseset is meg rendeset is.Néha honapokra abbahagyom azt kezdem ujra.Legutolso szurésen visszahivtak kb 5 eve...ujabb rontgenek...kuderult egy nagy heg van rajt vmi tudogyulladas utáni....
Hát igen szerencse kell az élethez is,az az övsömör az tényleg valami nyavaja ami megkínozza az embert ha belobban... Képzeld volt a szobában egy nagyon barátságos ember,fél tüdejét kivették, nagyon nagy munkát végeztek az Orvosok! Szóval a tüdő kezeléseken rengeteg beteg van...és mindenki hallgat,gondolok a covid oltás is biztosan belejátszott,a környezet szennyezés bármi...
Azt hittem fiatalabb vagy, hát igen 50 felett jonnek a nyavaják, akkor nekem is tobb jott.Övsömorrel kezdtem, azt hittem vmi megcsipett, aztan elkuldtem a preszos dokinak a képet...azt mondta gyonyorű, mint a konyvekben.Aztan vesekovek.Lâbdagadásom volt nemrég, de most nem jott vissza, fogytam 15 kilot, az jott tett.
:), 68- As születésű! Nem dohányzom soha,de ha a kollégák megkínáltak egy saját sodrású spanglival azt mindig elszívtam.... Szerintem volt egy kezeletlen allergiám,NO ban vizes volt a lakás....majd 12 évig abban laktunk az se tett jót.3 covid oltást is kaptam. Azért annak örülök a vizsgálatokon volt 3 CT még,ami negatív volt.Napi 3-4 liter gyümölcs teát megiszom. Azt olvastam a neten,hogy a kevés folyadék is kihozza az asztmát. Azért azt gondolom, hogy lehet nem olyan súlyos, ilyen korban már minden nap ajándék!
Szia, köszönöm szépen azt is kapott,most második üveggel vettem mert én is használom! Tényleg jó mert nekem tetszik! Előzmény,egy éve tüdőgondozóba kerültem.... fulladás, köhögéssel. Volt kettő tükrözés, másodiknál mintavétel. Utánna gége metszés+ megint minta vétel! Hála minden negatív! A kartonozóban a hölgy annyit mondott,hogy lehet elkezeltük magát! Kaptam asztma gyógyszert,de köhögök még mindig! Na mivel semmi antibiotikumot nem adott senki,így szedem a gyerek gyógyszerét,lordestin meg a kaloba cseppek! Most érzem meg tapasztalom hogy segít.
Köszönöm, Már az 6. Kávé kezd hatni egy két algoval… már kezdem élvezni az életet is… XD Nektek jobbulást! Allergia? Vagy összeszedett valamit és mindig felülfertőzi magát?
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA