SHC +7,67%,én sem trédelem,poziba álltam és mozi.Baba +19%,indexkövető + 28%. nem tervezem még a zárást szerintem van még bent kakaó. Gloster valószínű előbb utóbb tényleg megindul, Szerintem a következő Felhúzást már nem engedik vissza.Akkócskának drukkolunk,mert az a legnagyobb csomag,abban 8 jegyű várja az emelkedést.
Az a baj nem szeretek hajnalozni… USA sem fekszik nekem, mert délután a franc kiváncsi már, maradok a BUX-nál, mindenben nem lehet fasza az ember :) mert úgy nagyon sok hírt kell olvasni, így is kell...mert nagyon pici a piacunk. Kína index követőbe rakhattam volna… bár lassan azt érdemes zárni, mert ha Trump lesz a góré olyat esik majd.
Én Kínát erőltetem,van alibabám és hang seng követőm,nagyon szépen tojnak. régóta vártam már ezt a kínai felpattanást és úgy néz ki hogy menni fog tovább. A héten Kínában ünnep lesz ezért lesz időtök átnézni a kínai piacot. USA hitelminősítők szerint is nagy felhúzás várható.
Jó reggelt!Előrejelzés :Nikkei 225 -4,78% https://indexes.nikkei.co.jp/en/nkave Mint jeleztem nektek pénteken a JPY hirtelen délnek, ment. Tanulmányoztam a cash/carry honnan indulhat… még mindig a Japán bankok a legjobbak. Ami nem jó hír a hitelből befektetőknek… Q nagy esesések várhatóak, mind dax és BUX… USA futuresek még, csak enyhén indultak délnek, majd felébrednek XD
Jó reggelt kívánok! Nekem csak a bét van! Igaz van egy Sparkasse s számla németben. Kinti papírokat nem ismerem,habár a Dbank mindig tetszett! Ma meg holnap nem lesz áram a házban. Reggel ovoda+ háziorvos,a nyitáskor nem leszek fent. Majd figyelem a piac reakciókat telefonon! Eredményes kereskedést kívánok!
Még pár év és ki lesz takarítva a férgese egész Európából! Felébrednek a nemzetek Csipkerózsika álmukból! A sok zsebhokis anyaszomorítók mibe rángatták bele a kisembereket! Harcolni egyik sem akar csak harcoltatni! Közben minden az egekben!
Hát igen, sokaknak beletörik a bicskájuk a fenntartás részbe… tegnap pont jöttem hazafele a külső körúton hát, azaz igazi 10-15 éves prémiumokban döngettek, szlalomoztak jópáran… okádták a fekete füstöt. Az a helyzet most még, csak a fekete füst, utána ez elromlik az elromlik, egyre szerényebb pénztárcájú manókhoz kerül ahol jobb esetben is kínai alkatrészekkel mozgásban tartják és a végére roncstelep 15-20 évesen az autó, mert az utolsó körnek már egy olajcsere is kihívás anyagilag vagy vegyen 4 normális gumit rá. :) a megmaradó jó példányoknak, azért kezd el felmenni az ára.
Abszolút rozsdamentes,szkönyv,3 kulcs,csak zabálja a pénzt.290e van benn,most éppen láncot kell cserélni.Ezt nem megvenni nehéz,hanem üzemeltetni.Mondjuk a V8 négykerékhajtással,ezzel a futóművel nem átlagos élmény egy 2002-es autóban.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA