Szerencsére a civita pont fejlesztett valami bio, lebomló csomagolást. Amúgy én mindent üvegedényben tárolok :)) Egyszer anno a pörkölt megfogta a műanyag csoda dobozt… mintha zsíros lett volna, na akkor mentem el venni üvegedényeket… mondom nem halunk meg egy olcsó doboz miatt…
Na Bazz már csak óvatos shortot nyitottam kicsit hezitálva a lefelére otpre, 1400Ft plusz le is zártam már… mérges vagyok magamra, mert rögtön kellett volna nyitni nem morfondírozni…
Jó reggelt!Már a kávé szürcsölődik a teraszon, hét utolsó napja jön:Ázsia: Nikkei 225 : + 0.8%Reméljük jön Európába ez a hangulatOil: 67,57 $ - 0,15% na mondtam én nektek egy pár hete lesz itt még akció :)USA futures:S&P 500 mini: -0,01%Dow Jones Mini: -0,03%NASDAQ fut:-0,07%Nem tragikus, de olyan nem is jó… ahogy nézem jóval mélyebbről mászott vissza. Amit figyelünk az USD/JPY pár :) +0,51%Nem részletezem miért is… de ez jót jelent nekünk kamatemelés idén nem fog történni feltehetőleg a BOJ-nál szóval dübörög a Business. Belföldi gazdasági mutatói Magyarországnak:Állandó rossz… https://statisztika.mnb.hu/sw/static/file/tajekoztato-a-haztartasi-hitelek-allomanyarol-2024-ii-negyedev.pdf Legalább a hitel folyósítások nőttek :) ez talán egy reményre ad okot, h újraindul a dőzsihabzsi. Remélem a szomszéd cseréli majd az x5-öt újabbra, gyerekének az autója is kezd már régi lenni a 7es golf… szóval, a kamatok kezdenek magyar szemmel vonzóvá válni, hátha picit elindulni látszik a fogyasztás. Állampapír kamata is csökken, így minek rakjam én azt be ?!felkiáltás lesz hangosabb.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA