Nem lesz haboru....max kicsit megrakétázzak egymást, az amik már jordaniat, egyiptomot gyozkodik...a forgatokony ugyanaz lesz mint multkor szerintem...2 napig tart......ha lesz....a multkori x raketabol mar a jordánok leszedtek egy csomot...a tobbit meg a vaskupola elintèzi..
Tegnap az a Qarabak büntetett meg,aki a Braga /portugál/ csapat ellen tudott nyerni idegenben,azon repült 2,3 m.Tegnap egy bolgár csapat ellen nem sikerül,otthon.350 k lett volna a +.Ezek a lovak így futnak.Vannak mumusaim Bayern többek közt,soha se ellene,se mellette.
Köszönöm. Hét meccs volt,a mama jobban érti hogy kell kimásolni a tippmixproból,csak akkor oda a tippmixpénz titokzatossága!:( Ha valaki tud útbaigazítást adni megköszönöm szépen. Alma telo is és Ipad is van.Van amikor azon játszom vagy microsoft.56 vagyok nézzétek el a hiányosságaimat.
Maersk hajózási óriáscég vezérigazgatója, Vincent Clerc szerdán kijelentette, hogy az amerikai recesszió jelei nem láthatók, mivel a teherszállítási kereslet továbbra is erős. Hozzátette: a konténerkereslet általában jó indikátor a makrogazdasági alaperőnek.
Hacken min. 3 góllal nyer, ----Bödö G. X2 mindkét csapat szerez gólt,----Slavia Praha gol-gol. 3 meccs 7,03 X 50000.- A múlt héten beakadt egy 1.096.000.- nyerő 30k ból.A hitelesség kedvéért bemásolom csak jöjjön haza a mama.
Otp ben most mit látsz?Szerintem láttuk a tetejét már.Srv leáll,kinek fog kelleni egy bankpapír, ilyen politikai,háborúkkal veszélyeztetett környezetben.Ráadásul egyre élesebb az atomfegyverekkel való fenyegetettség.????????????????
A legvalószínűbb az, hogy az MNB szeptemberben még akkor is meglép egy kamatcsökkentést, ha azzal átmenetileg a 400 forintos lélektani határ átlépését is kockáztatja.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA