Donald Trump amerikai elnök 25 százalékos mexikói vámot tervez bevezetni a hétvégén, ami nagymértékben emeli majd az avokádó árát. Az Egyesült Államokban a gyümölcs már szinte alapélelmiszerré vált.
Colombo Úr se olvassa a clubot...nagy kár érte🙃Lássuk kommentjét:(kurd szónál gondolom az indoiráni népet érti) Már két Toka klub van? Az eredetiben engem is reklámoznak. Nem szoktam olvasni őket, de most bele lapoztam láttam, hogy több hozzászólásomat bemásolta a topik gazda. Engem ez nem zavar, csinálja ha ez örömet okoz neki. Ne kurd föl magad miattuk, teljesen felesleges, mondjuk a múltkori cirkusz óta 40 ft-ot emelkedtünk.
7/2025. (I. 31.) kormányrendelet a távhőszolgáltatás versenyképesebbé tételéről szóló 2008. évi LXVII. törvény és a megújuló energiaforrásból vagy hulladékból nyert energiával termelt villamos energia, valamint a kapcsoltan termelt villamos energia kötelező átvételéről és átvételi áráról szóló 389/2007. (XII. 23.) Korm. rendelet veszélyhelyzet ideje alatt történő eltérő alkalmazásáról”. A rendelet lényege, hogy ez év január 1-jei hatállyal az úgynevezett KAT-ban (Kötelező Átvételi Rendszer) megszűnik az átvételi árak infláció szerinti indexálása, és „a veszélyhelyzet végéig, de legfeljebb a 2029. év végéig, hanem a kötelező átvételi árak a tárgyévet megelőző évre megállapított szinten maradnak.
De vmi kapcsolat van emberek kozott az biztos..mert Bpali Úr is mondta, hogy akinek Ő számit az ugyis eléri azon a diszkordon.Erről bővebbet Ő tudna mondani.😇
Oh, akkor nem szóltam, lehet jobb lenne egyszer nekem is kipróbálnom csak azért hogy lássam milyen is. 😅 Jó ezt tudni... de mi csak örülünk ha minél több olvasónk van, még akkor is ha nem tudnak kommentelni :)
Az a baj, hogy én még sosem voltam sehonnan kitiltva vagy szankcionálva a fórumon, ezért nincs ebben tapasztalatom, de ha jól tudom ha valakit kitiltanak egy topicból, akkor azt nem csak kommentelni nem tudja hanem olvasni sem... Na most ha valaki küldözgeti az itteni üzenetváltásainkat a farkasnak, az csak azt jelentheti, hogy a fórumon túl is van nekik egy kiterjedt (pl. discord) csatornájuk, ahol valszeg olyan infókat is megosztanak egymással, amit itt a fórumban nem szívesen tennének... sokat elmondhat a hitelességükről hmm Minek ez a rejtegetőzés a részükről, miért nem hoznak létre ők is egy farkas klubot, és akkor mindenki nyílt lapokkal játszana? Mert így könnyű kiosztani a másikat és előadni a független elemzőt, hogy közben ezt nem vállalják magukra... sokan meg így bekajálják azt, hogy ő aztán nem érdekből rajzolgatja a chartjait. Persze van B opció is, hogy a farkas egyedül van, és csak azért hozott létre egy random profilt hogy minket olvasson... Bármelyik is igaz, elég ciki hogy ilyen erőfeszítéseket tesz hogy tiltása ellenére lássa mi folyik itt, de tegye csak nyugodtan, nekünk (vele szemben) nincsen takargatnivalónk, és igenis nálunk lehetnek eltérő vélemények, mert nem gondolkodunk egyformán, és mibnem is vagyunk arra kényszerítve hogy úgy tegyünk. :)
Természetesen Farkas Úr idézem konteóját: Vicces vagy...:))
Az igazság az, hogy ritkán látok ilyet, hogy egy ember, saját magát járatja le nyilvánosan, saját szabályait rúgja fel és minősíti magát! Már nem csak engem akar lejáratni, bővült a kör! Számomra nagy csalódás az ürge, ahogy teljesen átalakult, kifordult magából, mert valaki nem ért vele egyet, vagy lehet a "házmester" az oka? hmm
Amikor kitiltott először a topikjából, akkor lelkiismeret furdalása volt, ő mondta és ment a modihoz, hogy csinálja vissza az egészet! A második kitiltásomnál, nem is jártam a topikjában az első kitiltásom óta (cirka egy hónap)! Vissza kellett neki menni az elsőhöz, hogy megtegye, ez nyilván valami bosszú! Nem hat meg..:) Most valószínű, megint lelkiismereti problémája van, de a társa miatt, ha lehet így nevezni!! Ezért a gyász és a "rádió csend"! Igaz ezt sem tudja már betartani, pedig saját maga hozta a döntést, másokat korlátozva, mint egy "király"! Önkényuralom? hmm
Mi okozhatja a lelkiismeret furdalást nála?? 1.) Ő tiltatta ki a társát? 2.) Tégla van a clubban? hmm
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky