Szia Rébék! Hát, nem egyszerű... Kitartást kívánok Neked! Én elkényeztetett úrifiúként a Balatonnál henyéltem népes családommal. Így egy kicsit még szégyellem is magam, hogy tessék, másnak meg meleg vízre sem futja... Az ötezres Opus árfolyamnál viszont olyan mennyiségű adót fogok az államkasszába befizetni, amiből több családot is támogathat ártunk és ormányunk :-)
Szia Tökmag! Először is gratulálok a lottónyereményeidhez és a világ élelmezési problémájának a megoldásához is :)! Nem voltam túl aktív mostanság, mert olyan időszakon vagyok túl - többé-kevésbé :)))- amit az ellenségemnek sem kívánok. Naná, hogy még mindig a régi lakásban lakom, hiszen a villanyszerelőnk szőrén-szálán eltűnt, ezért most egy újat kell találjunk, hogy a szerelvényezést be lehessen fejezni. Persze, így is van okom vigyorogni - igaz, csak kínomban -, mert a régi lakásban meg kikapcsolták a gázt. A társasház valamelyik lakásában szivárgást észleltek és most sehol nincs meleg víz 2-3 hónapig. Képzeld, ha mindez télen történik!? Szóval vízmelegítőből töltöm a vizet a Decathlonban vásárolt kemping zuhanyzóba...:))) A családom lottó- és egyéb nyereményeiről majd személyesen mesélek, remélem lesz rá lehetőségem :) Indulok is újrajátszani az öthetes lottóimat. Legyen szuper a hétvégéd!
Mi lesz velünk, kisbefektetőkkel? Mészáros kiveszi a pénzt a cégeiből. Mit csinál vele? Kitapétázza vele a házát? Elkurvázza? Esetleg vesz olyan céget, amelyet nem lehet részvénnyel kifizetni?
Tök Opus Topik