Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1065 Budapest,
Révay utca 10., cégjegyzékszám: 01-10-042533; a továbbiakban: “Társaság”) ezúton
tájékoztatja a befektetőket, hogy a 24,67%-os tulajdonában lévő STATUS Capital Kockázati
Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1026 Budapest, Riadó
utca 1-3., a továbbiakban: „Alapkezelő”) korábbi igazgatósági tagjai Kerekes Csaba, Szegedi
Balázs és Hosszú László József Urak megbízatása 2017. november 10. napján megszűnt, az
Igazgatóság, illetve Felügyelőbizottság új tagjainak személye a cégjegyzékbe bejegyzésre
került. Az Alapkezelő Igazgatóságának új tagjai: Juhász Sándor (an.: Kalivoda Viktória, szül:
1972/10/17), Gál Miklós (an.: Horváth Piroska, szül: 1979/07/06), Dr. Halápi Dóra (an.: Szigeti
Rozália, szül: 1975/12/20). Az Alapkezelő Felügyelőbizottságának új tagja: dr. Balog Ádám (an:
Varga Éva, szül: 1978/09/19) az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója lett.
O
Ennek szerintem semmi jelentősége, mivel a veszteség csökkenti az adóalapot. A vége ugyanaz, ha összeadod. Így a másikon majd többet nyersz, csak ne felejtsd el, hogy az olyan, mintha 775-ön vetted volna:)) Én sajna volt hogy az ötszázakárhányas helyett a negyvenakárhányast adtam el. Na, az nem mindegy, mert előre hoztam vele egy csomó adófizetést:-/ Szerencsére kevés db volt.
életlen konyhakés..:) jó! viszont az is h.készítik elő a kilövést ezekkel a szép 1 db-okkal.. igen ide vídia keménységű golyók kellenek és mellé türelem, mert azért negyedéven belüli idősíkon kb. 85,5% (leadózva számolt) profit ilyen ritkán hektikus mozgások (bár ezt ígyekeznek szerintem most robotokkal stb. módon picit formálni) mellett is de jól hoz.megéri a kiTARTÁSt nekünk!
Biztató hogy nagyon nem tudták beverni. Az opus tulajok toke egyre keményebb! Lassan már csak az Adamantium tokuek vannak bent! És tudjuk hogy Logan majdnem mindenkinél keményebb! ;)
Tök Opus Topik