Mennék én szívesen, de még inkább Tajvanra. Az asszony viszont Dél-Amerikába menne szívesen... Ennyi helyre meg nem lesz elég pénz az én kis pakkomból :-)
Jól le is nullázott érte a pf :-P Gaguse Regisztráció: 2017-04-20 11:26
Hozzászólások száma: 2 982
Utolsó hozzászólás: 2017-11-29 10:30
Pontok:
Tapasztalati: 0
Aktivitási: 0
Népszerűségi: 0
Nem nagyon tudok olyat, ahol ne ez menne. Most ez a trendi... Plusz mivel hirdetésből élnek, így a nagyobb kattintásszám az, amivel jól meg tudják kérni az árát egy bannerhelynek. Cserébe az ember meg ingyen olvassa a híreket, bár szelektálni kell a sok szemét között. Nekem egyelőre ez fair deal.
Tessék, itt a következő: "10:44 | A robotok jönnek és elvesznek 800 millió munkahelyet " Az ipari forradalom is elvett egy csomó munkát, nézd meg azóta kövekkel csiholjuk újra a tüzet... oh wait! A fentiekre visszacsatolva: volt egy interjú egy jövőkutatóval, aki elmondta: lehet menni tovább, nincs itt semmi látnivaló. Annyi fog történni, hogy az alacsony képzettséget igénylő, repetatív munkák szépen kikopnak majd. Helyette meg születnek olyan szakmák amelyek ma nem léteznek. Ilyen alapon a bkv jegyellenőrt is lehet sajnálni majd az elektromos jegyrendszerek kiépülésével... csak senki nem fogja. Hozzáadott értéket nem termelnek, hatékonyságuk 0 közeli, sőt több pénzbe kerülnek, mint amennyit behoznak... Én örülök annak, hogy amit egy gép jobban (és olcsóbban) el tud végezni, mint egy ember, azt leautomatizáljuk.
Kabaré... kattintásvadászok lettek. A cikkek 80%-a olyan címmel megy, hogy kattints rá. Pl: "Hamarosan itt a világvége mert,..." Másnapi cikk: "Milyen világvége?! Új csúcson az amerikai indexek" Magukkal beszélgetnek szalagcímeken keresztül unalmukban. Blikk színvonal. :)
Mert ez a rali olyan lesz, mint egy feles, amit pár éve Zuglóban ittam egy kis kocsmában: az volt a neve: "elölről hátra falra felqrós"! You just did not see it comin', vagy ahogy szép magyar tökorfordításba mondják "Ezt nem láttam jönni" :D
Tök Opus Topik